Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A legemlékezetesebb beb*szásot...

A legemlékezetesebb beb*szásotok? :-DD

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felkelltem reggel haverom átjött és reggel 8-kor elkezdtünk inni!! Laza pálinkával inditottunk majd kimentünk a belvárosba 10-kor eléggé ittas állapotban. Levágattam a hajamat kopaszra(pedig nem is akartam) hánytam a mekibe majd az aluljáróba és még csak 11 volt! Aztán beültünk egy kocsmában ahol a postás velünk ivott! Délután azthittük Pesti nightlife van ezért elkezdtünk kiabálni az utcán, hogy BULI VAN!! Megismerkedtünk két csajjal majd náluk folytattuk az ivást! Smároltunk meg minden aztán azt mondta mehetünk bulizni és előhuzott egy literes royal-t:D Aznap 10-szer hánytam és nem sokon múlt, hogy ugyanennyiszer elverjenek! ja és cirka 30ezer volt az a nap:)
2012. szept. 5. 01:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Ehhez képest az enyém piskóta:D

Havernál házibuli. Csajok nem nagyon voltak. Így méginkább inni kellett:D Egyre több pia ment le és egyre jobb lett a hangulat. Már be voltam b*szva, amikor már csak házipálinka maradt és a kísérő is elfogyott. Ekkor haverom részegen elkezdte a kenyérszeleteket belenyomni a tűzbe megpirtíva azt. Ez lett a kísérőnk. "Magyar pirítós" lett a neve. Ezt "magyar pálinkával" ittuk, közben részegen hőbörögtünk. Egyik haverom már kifeküdt, de neki is nyomtuk a szájába a "magyar pirítóst".:D Később a "magyar pirítósnak" is fogytán lett. Házipálinka magában. Ekkor kidobtam a taccsot. Így viszont egész hamar józanodtam. Páran leálltunk részegen földharcolni. Fehér rövidnadrágban voltam...:D Páran közben kifeküdtek és hánytak. Később videó is készült.:D Sajnos azóta sem láttam a videót.

2012. szept. 5. 02:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem az én sztorim, egy barátomé, elég rövid. Azt szokta mondani: "Azóta nem iszom, mióta egyszer rendőrségi szirénákra tértem magamhoz, és láttam, hogy egy háztetőn táncolok."

És tényleg nem iszik. Soha.

2012. szept. 5. 05:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a történeteket. :DD
2012. szept. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!