Milyen karácsonyi ajándékokat fogsz vásárolni?
A fiam kap: legót, nagy terepjárót, nagy kukásautót, puzzle-okat, társasjátékokat, autópályát, mesekönyvet, LÜK foglalkoztatókat, egy nagy sárkányt, kisebb állatfigurákat. Ezeket nagyrészt már régebb óta gyűjtögettem, idén nem is kell vennem semmit.
Anyukám házi készítésű bonbont kap, apukám pedig valamilyen háborús regényt. A család többi tagja pedig házilag készített gyertyákat.
Ezeket gondoltam, de biztos nem tudog belőle mindent megvalósítani:
Anyának: mivel matek tanár egy vicces matekos póló, egy saját kezűleg gravírozott pohár, és egy táska
Apának: naptár kiskorunkban készült képekkel, esetleg telefon (én bizti, h nem veszem meg, mivel még gyerek vagyok, fizetésem nincs, nem tudom)
Tesónak: 16/L vannak olyan képek, amik viaszból készülnek és ki lehet karcolni belőle egy képet; vmilyen logikás játék, mint a rubick kocka; Sütiskönyv; CD tartó; Sminkkészlet; és az ő általa készítette természetfotókból néhányat előhívatni.
De mondom ezek csak tervek. Amúgy meg engem is érdekelne saját kezűleg készített ajándékok :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!