Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen karácsonyi ajándékokat...

Milyen karácsonyi ajándékokat fogsz vásárolni?

Figyelt kérdés
anyu, apu, testvér, barát, barátnő, párodnak, nagyszülőknek ? :)

2012. nov. 19. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A fiam kap: legót, nagy terepjárót, nagy kukásautót, puzzle-okat, társasjátékokat, autópályát, mesekönyvet, LÜK foglalkoztatókat, egy nagy sárkányt, kisebb állatfigurákat. Ezeket nagyrészt már régebb óta gyűjtögettem, idén nem is kell vennem semmit.

Anyukám házi készítésű bonbont kap, apukám pedig valamilyen háborús regényt. A család többi tagja pedig házilag készített gyertyákat.

2012. nov. 20. 07:18
 12/14 anonim válasza:

Ezeket gondoltam, de biztos nem tudog belőle mindent megvalósítani:

Anyának: mivel matek tanár egy vicces matekos póló, egy saját kezűleg gravírozott pohár, és egy táska

Apának: naptár kiskorunkban készült képekkel, esetleg telefon (én bizti, h nem veszem meg, mivel még gyerek vagyok, fizetésem nincs, nem tudom)

Tesónak: 16/L vannak olyan képek, amik viaszból készülnek és ki lehet karcolni belőle egy képet; vmilyen logikás játék, mint a rubick kocka; Sütiskönyv; CD tartó; Sminkkészlet; és az ő általa készítette természetfotókból néhányat előhívatni.

De mondom ezek csak tervek. Amúgy meg engem is érdekelne saját kezűleg készített ajándékok :)

14/L

2012. nov. 20. 16:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Semmilyet. De én se várok el senkitől ajándékot, számomra az ünnep nem a kényszerről szól. Nincs is sok pénzem, felesleges hülyeségekre meg nem akarok költeni.
2012. nov. 23. 23:43
 14/14 anonim válasza:
én pólót festek itt: www.hathinta.hu
2012. nov. 28. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!