Furcsa, ha ilyeneket kérek?
Figyelt kérdés
Karácsonyra a szüleim már nyaggatnak, hogy mit kérek, (persze a legkisebb dolognak is tudok örülni), de én egy kardra egy könyvre és/vagy egy hegedűre gondoltam vagy egy karikás ostorra. Decemberben van szülinapom is és arra pedig egy szintetizátort kértem. Nem tudok se hegedűn, se szintetizátoron játszani, de nagyon szeretnék megtanulni, és ha megkapom őket meg is fogok. :) Az osztályba mindenki telefont, meg tabletet, meg ilyesmit kér. Nem furcsa, hogy én ilyeneket?2012. nov. 19. 16:22
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és (addigra) 14L
2012. nov. 19. 16:24
2/9 anonim válasza:
Hat,az osztalytarsaidnak lehet hogy furcsa) de neked lesz szulinapod,nem nekik,azt kerj,amit te szeretnel. Ha netan szoba kerulne es beszolnanak,vagj vissza,hogy nezzek meg pl.a Princess-t /a hegedus csajokat/ tok sok penzt keresnek a zenevel es milyen hiresek) de ha csak magad oromere zenelsz,az is nagy oromet tud okozni,es az a fo,hogy te szeresd. Boldog szulinapot majd)
4/9 anonim válasza:
Szerintem olyat kérj, aminek te örülsz :)Kicsit fura az igaz, de nekem a kard és az ostor volt ami megütött. Ha zenélni akarsz, miért ne? Egy könyv meg tök jó ajándék
5/9 anonim válasza:
Miért lenne fura?
Ha te ezeket szeretnéd hát szíved joga.
Csak kiváncsiságból:Mit fogsz csinálni a karddal?
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A karddal elvileg barantát, vagy valami hasonlót tanulnék. :)
2012. nov. 19. 20:25
7/9 Kameko-san válasza:
Szerintem nem furcsa :) Nálunk sokan telefont, műköröm készítő valamit meg ilyesmiket kérnek, én meg egy földgömböt :D Azt kérj, amit te akarsz :)
8/9 anonim válasza:
"A karddal elvileg barantát, vagy valami hasonlót tanulnék."
plusz még a karikás ostor... úgy az igazi :)
Amúgy semennyire sem furcsa, sőt jó ilyet látni, hogy végre valaki nem telefont meg ilyen iPhone xir-xarokat kér.
A zenélés is nagyon jó dolog, én 8 éve zongorázok, zeneiskolában komolyzenét tanulok, itthon meg könnyűzenét, és nem érdekel mások beleszólása. Meg még gitározok is. :)
(amúgy 14/F)
9/9 A kérdező kommentje:
De jó neked. :) Én is szerettem volna zeneiskolába járni, de anyukám elsőben táncra íratott, de most bepótolom a zenélést! :D
2012. dec. 1. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!