Mi kérjek karácsonyra?
Szóval hozzá szeretnék kezdeni a kívánságlistához és eddig jutottam:
1. könyv (Hűvösvölgyi suli, elvileg jó)
2. ipod nano (ez még nem biztos, és szerintem használtat fogok venni, vagy fognak nekem venni, mert az eredeti ára...szóval drága :D)
És mást nem tudok kitalálni...Magamról:
- Először is: lány vagyok :D
- blogolok, szeretek írni, bár naplót vezetni soha
- ruháim vannak, könyveim is (imádom őket, azért is kérek most egyet, ha tudtok, ajánljatok még jókat ;) )
- elektronikai készülék (az ipod-on kívül) nem kell...
Remélem ennyi elég...
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Örülj neki,hogy gondolkoznod kell ezen, mert ezek szerint mindened megvan :) Én a Szent Johanna Gimit tudom ajánlani, bár még sosem olvastam. Viszont mindenhol ezt a könyvet látom, hogy mekkora siker..:D
(Most magamból fogok kiindulni): Ha szeretsz sminkelni, körmöt festeni, akkor kérj ezekhez cuccokat! :)
A Hűvösvölgyi suli emlékeim szerint jó, olvasmányos.
Az ipod-hoz nem tudok szólni, mert nekem nincs, s nem is nagyon érdekelnek az elektronikai cuccok.
Kérj élményt!
- színház/mozi/koncert
- valamilyen kézműves kurzus, tanfolyam
- nyelvtanfolyam
- kirándulás
- zenetanulás/hangszer
Köszönöm az első két válaszolónak a válaszokat! :) Szent Johanna Gimit olvastam és tetszett, azért gondolkoztam a Hűvösvölgyi sulin, mert elvileg az is jó :) Az ipod nano még nem biztos, és lehet, hogy nem is fogok kérni, majd meglátjuk, de biztos, hogy nem új lesz...
Harmadik válaszolónak üzenem: Nem tudom, miért mondtad, de ha esetleg megfogalmaznád azt is, hogy szerinted miért, akkor jobb lenne. Könnyű ide írni a sértegetést, de nehezebb megmagyarázni és ilyenkor azt kérdem....Miért, te olyan okos vagy? És pár sorból eldönteni..."Ne a borítóról ítéld meg a könyvet!" Na, mindegy. Tapasztalataim szerint ezután nem fogsz ehhez a kérdéshez látogatni, úgyhogy tök mindegy...
Én is élményt ajánlanék:
például: ha kalandvágyó fajta vagy: Menny el a barátokkal 1 kalandparkba...
Vagy ha nem az a fajta vagy, akkor 1 3D-s moziba...
(Sokat segítenél, ha elárulnád a korod :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!