Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi kérjek karácsonyra?

S@jtfül kérdése:

Mi kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés

Szóval hozzá szeretnék kezdeni a kívánságlistához és eddig jutottam:

1. könyv (Hűvösvölgyi suli, elvileg jó)

2. ipod nano (ez még nem biztos, és szerintem használtat fogok venni, vagy fognak nekem venni, mert az eredeti ára...szóval drága :D)

És mást nem tudok kitalálni...Magamról:

- Először is: lány vagyok :D

- blogolok, szeretek írni, bár naplót vezetni soha

- ruháim vannak, könyveim is (imádom őket, azért is kérek most egyet, ha tudtok, ajánljatok még jókat ;) )

- elektronikai készülék (az ipod-on kívül) nem kell...

Remélem ennyi elég...

Köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 17. 18:17
 1/9 anonim válasza:
62%

Szia! Örülj neki,hogy gondolkoznod kell ezen, mert ezek szerint mindened megvan :) Én a Szent Johanna Gimit tudom ajánlani, bár még sosem olvastam. Viszont mindenhol ezt a könyvet látom, hogy mekkora siker..:D

(Most magamból fogok kiindulni): Ha szeretsz sminkelni, körmöt festeni, akkor kérj ezekhez cuccokat! :)

2012. nov. 17. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:

A Hűvösvölgyi suli emlékeim szerint jó, olvasmányos.

Az ipod-hoz nem tudok szólni, mert nekem nincs, s nem is nagyon érdekelnek az elektronikai cuccok.

Kérj élményt!

- színház/mozi/koncert

- valamilyen kézműves kurzus, tanfolyam

- nyelvtanfolyam

- kirándulás

- zenetanulás/hangszer

2012. nov. 17. 18:59
 3/9 anonim válasza:
5%
Észt!!!!!De abból jó sokat!!!!!
2012. nov. 17. 19:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az első két válaszolónak a válaszokat! :) Szent Johanna Gimit olvastam és tetszett, azért gondolkoztam a Hűvösvölgyi sulin, mert elvileg az is jó :) Az ipod nano még nem biztos, és lehet, hogy nem is fogok kérni, majd meglátjuk, de biztos, hogy nem új lesz...

Harmadik válaszolónak üzenem: Nem tudom, miért mondtad, de ha esetleg megfogalmaznád azt is, hogy szerinted miért, akkor jobb lenne. Könnyű ide írni a sértegetést, de nehezebb megmagyarázni és ilyenkor azt kérdem....Miért, te olyan okos vagy? És pár sorból eldönteni..."Ne a borítóról ítéld meg a könyvet!" Na, mindegy. Tapasztalataim szerint ezután nem fogsz ehhez a kérdéshez látogatni, úgyhogy tök mindegy...

2012. nov. 18. 10:53
 5/9 Kameko-san ***** válasza:
Kérj több könyvet :) Pl. Darren Shan jó könyveket ír, de ha a neten könyvek után kutatsz, biztos találsz párat, ami érdekel. Vagy kérj valami hangszert, földgömböt, sálat, körömlakkot (már ha érdekelnek a sminkes dolgok), vagy valami hasonlót :)
2012. nov. 20. 17:23
 6/9 Jófej:D válasza:
Kérj ólcsóbb fajta tabletet kb 20 ezrertől van. Azon bárhol blogolhatsz.
2012. nov. 20. 17:55
 7/9 anonim válasza:
Tudom hogy már naaaaaaaaaagyon sokan irtak de azért én mégicsak ajánlok valamit: [link]
2012. nov. 20. 19:27
 8/9 petra666 válasza:

Én is élményt ajánlanék:

például: ha kalandvágyó fajta vagy: Menny el a barátokkal 1 kalandparkba...

Vagy ha nem az a fajta vagy, akkor 1 3D-s moziba...

(Sokat segítenél, ha elárulnád a korod :D)

2012. nov. 21. 15:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. nov. 21. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!