Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek Karácsonyra? 15/L

Mit kérjek Karácsonyra? 15/L

Figyelt kérdés

Mivel az utóbbi években, mindig tudtam, hogy mit fogok kapni, mert egy vagy két dolgot kértem, idén meglepetést szeretnék. Na de szeretném megkönnyíteni anyáék dolgát, így készítettem egy tízes listát, abból majd eltudják dönteni, hogy mi az az egy-két dolog amit megvesznek nekem. Eddig hét dolgot írtam le.

1.Nyaklánc a nevemmel

2.Agatha Christie könyvek

3.3D Eiffel tornyos puzzle (imádom Franciaországot)

4.Ékszertartó baba (nem tom hova rakni az ékszereket)

5.Parfüm ( LAdy Million-os)

6.Hullámos gyertya( három gyertyából álló szett )

7.Asztali porszívó

És itt meg is akadtam :/ még kéne 3 nem túl nagy dolog!

Itt van egy ki ismertető rólam:

szeretem a pinket, lilát és fehéret, ezekből a színekből áll a szobám is

az az igazi csajos típus vagyok

szeretem a modernebb dolgokat

remélem ennyi elég. Köszi a válaszokat előre is :)

2012. nov. 10. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha vonzódsz a francia kultúrához akkor francia nyelvtanfolyamot kérj, bár nem tudom mennyire drága egy ilyen mostanában. De ennek csak akkor van értelme ha nem fogod megunni fél év múlva.
2012. nov. 10. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
á nyelvtanfolyamot nem szeretnék, mert most is kéttannyelvű osztályba járok, a francia különben is tudom, hogy nagyon nehéz nyelv , mert már tanultam.
2012. nov. 10. 16:52
 3/4 yuukicross válasza:
100%
Ha sminkeled magad kérhetsz szemfestéket, alapozót( olyan jobb fajtát amit mondjuk nem minden nap kepsz meg) vagy kérhetsz ruhákat. én egyik karácsonyra lávalámpát kértem .vagy ha szereted Franciaországot akkor mondjuk egy pink diszpárnát az Eifell-torony képével vagy vmi hasonlót. ( a párnát lehet csináltatni és nem kerül sokba):)
2012. nov. 10. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Könyvek Francia témával kapcsolatban,pink sapka sállal vagy valami más ruha.
2012. nov. 11. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!