Mikor álltok neki a karácsonyi sütés-főzésnek? Azok, akiknek vannak saját receptjei, miket süttök? Kaphatnék recepteket?
Te a sütés/főzésre kérdeztél rá nem a vásárlásra.
Az már napokkal előtte meg van,leszámítva a halat,de az nekünk nem boltból van hanem a pecás ismerőstől.
Ne sajnálj nem ilyen amilyennek leírtad :)
Idén jó,mert előtte van hétvége,lesz időm pepecselni.
Vásárolni már előtte jóval amit csak lehet,utálom a tömeget.Idén péntekre esik a céges karácsonyi parti,szombaton még bolt a friss hozzávalókért,és karácsonyfáért,aztán délután megsütöm amit lehetfát diszitünk,vasárnap párom szüleinél ebéd,délután haza,előkészitem amit lehet a másnapihoz.24-én édes kettesben semmittevés,még nem tudom mit főzök,de valami finomat találok ki az biztos (nem hal,nem pulyka,herótom van a hagyományos karácsonyi kajáktól és kapunk majd eleget belőlük). De leginkább élvezzük a semmittevést,elvagyunk.
25-26 családlátogatás (és a sütik szétosztása,azt ugye megsütöm karácsony előtti hétvégén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!