Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor álltok neki a karácsonyi...

Mikor álltok neki a karácsonyi sütés-főzésnek? Azok, akiknek vannak saját receptjei, miket süttök? Kaphatnék recepteket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 12. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
December közepén az aprósütiket, torta féléket az ünnep előtti napokban.
2012. nov. 12. 17:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Írtam privátot, felpontoztalak. :)
2012. nov. 12. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ez 24.-én van és vacsorára lesz kész minden,de a sütit vesszük(csokoládés beigli).
2012. nov. 12. 18:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor valami észveszejtő, fejvesztett, gyilkos hajsza, kapkodás, rohanás, egymás taposása,elgázolása a szuper,- és hipermarketekben - valami ilyesmi "fémjelezheti" a ti karácsonyotokat. Sajnállak.
2012. nov. 12. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Te a sütés/főzésre kérdeztél rá nem a vásárlásra.

Az már napokkal előtte meg van,leszámítva a halat,de az nekünk nem boltból van hanem a pecás ismerőstől.

Ne sajnálj nem ilyen amilyennek leírtad :)

2012. nov. 12. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Mézeskalácsot előbb, krémesebb vagy nem sokáig elálló sütiket 1-2 nappal kari előtt. Most tök jó lesz, hogy 22-e, 23-a hétvége, mert nem munkából hazarohanva kell sütni-főzni. :)
2012. nov. 13. 09:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Idén jó,mert előtte van hétvége,lesz időm pepecselni.

Vásárolni már előtte jóval amit csak lehet,utálom a tömeget.Idén péntekre esik a céges karácsonyi parti,szombaton még bolt a friss hozzávalókért,és karácsonyfáért,aztán délután megsütöm amit lehetfát diszitünk,vasárnap párom szüleinél ebéd,délután haza,előkészitem amit lehet a másnapihoz.24-én édes kettesben semmittevés,még nem tudom mit főzök,de valami finomat találok ki az biztos (nem hal,nem pulyka,herótom van a hagyományos karácsonyi kajáktól és kapunk majd eleget belőlük). De leginkább élvezzük a semmittevést,elvagyunk.

25-26 családlátogatás (és a sütik szétosztása,azt ugye megsütöm karácsony előtti hétvégén)

2012. nov. 13. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!