Fiuk! Ti orulnetek egy salnak, ami nem uzleti hanem sajat kezel kotot? Es ha egy olyan szemelytol kapnatok akit mar regota ismertek deh 1 honapja kezd elhidegulni toled deh o meg szeret?
Figyelt kérdés
a legjobb fiu baratomnak szeretnek egy salat kotni, es nemtudom,hogy a fiuk szeretnenek-e ilyenb ajandekot kapni, mivel nincs arra penzem,h draga cucokat vegyek,igy ez jutot eszembe.
13/L
2012. nov. 11. 14:08
1/7 anonim válasza:
Már megint több a szöveg mint amennyit be tudunk fogadni. :D
Biztos örül neki,bár hordani ki tudja...
2/7 anonim válasza:
Részemről én ennyi szóval is értem, bár tényleg semmi értelme több mondatban megfogalmazni egy 1 mondatban megfogalmazható szöveget.
Jelképes ajándék, szerintem, ha megy öltönyökhöz, hordható lehet.
3/7 anonim válasza:
Aha,és ha sikerül a bűn rondánál egy fokkal szebbre csinálni akkor még hordanám is :)
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat.. hat lassan nekiallok megtanulni kotni.. es elkeszitenih..
2012. nov. 11. 18:22
5/7 anonim válasza:
DeH teH egyH igaziH ostobaH vagyH...
Bar meg kinoheted...
6/7 A kérdező kommentje:
hat bocsanat deh miert lennek az?
2012. dec. 3. 18:49
7/7 anonim válasza:
JaH! HogyH megH mindigH nemH ertedH?! ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!