Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Most ez így ciki? Vegyek...

Most ez így ciki? Vegyek inkább mást?

Figyelt kérdés

Édesapámnak akarok karácsonyra olyat csinálni hogy egy fotókönyv,amibe mi a 3 gyereke fejlődését mutatja be. Tehát kezdve az idősebb bátyám gyerekkorától idáig,másik bátyám,és az enyémet. Fotókkal és idézetekkel szerettem volna megcsinálni,szerintem nagyon személyes ajándék mert mi vagyunk a mindene. De tegnap beszélgettem vele karácsonyról és azt mondta mostohaanyámnak karóra mellé egy ilyen fotókönyvet fog csináltatni (ő nem tudja persze hogy ezt akarom csináltatni én is) az élményeikből.

Most ez így nagyon gáz? Szenteste nem lenne olyan mintha elloptam volna az ötletét? Annyira beleéltem már magam,2 hét múlva azért utazok 200 km-t hogy fényképeket összeszedjem az anyukájától (mamámtól). De nem lenne fura ha én is ezt adnám meg mostohaanyám is ilyen ajándékot kapna? :( Olyan ideges vagyok tegnap délután óta ez miatt,hogy ennyire beleéltem magam és erre meg ő is ezt akarja adni...:(

2012. nov. 12. 14:34
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Remélem apukád örülni fog! ( Bár szerintem tuti!)
2012. dec. 2. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!