Most ez így ciki? Vegyek inkább mást?
Édesapámnak akarok karácsonyra olyat csinálni hogy egy fotókönyv,amibe mi a 3 gyereke fejlődését mutatja be. Tehát kezdve az idősebb bátyám gyerekkorától idáig,másik bátyám,és az enyémet. Fotókkal és idézetekkel szerettem volna megcsinálni,szerintem nagyon személyes ajándék mert mi vagyunk a mindene. De tegnap beszélgettem vele karácsonyról és azt mondta mostohaanyámnak karóra mellé egy ilyen fotókönyvet fog csináltatni (ő nem tudja persze hogy ezt akarom csináltatni én is) az élményeikből.
Most ez így nagyon gáz? Szenteste nem lenne olyan mintha elloptam volna az ötletét? Annyira beleéltem már magam,2 hét múlva azért utazok 200 km-t hogy fényképeket összeszedjem az anyukájától (mamámtól). De nem lenne fura ha én is ezt adnám meg mostohaanyám is ilyen ajándékot kapna? :( Olyan ideges vagyok tegnap délután óta ez miatt,hogy ennyire beleéltem magam és erre meg ő is ezt akarja adni...:(
hát ez is 7 ezer ft lesz,sajnos több pénzem nem lesz,de köszönöm!! Igen majd felforrt az agyvizem mikor tegnap mondta hogy ezt veszi mostohaanyámnak,majdnem mondtam hogy "nah most találhatok ki neked mást akkor",de gondoltam még nem vetem el teljesen és akinek lesz kedve itt válaszolni és véleményezni mindenkit szívesen meghallgatok :)
Kezdek most kicsit biztosabb lenni benne hogy ez tökéletes ajándék lesz,de még várok:)
A fotókönyv nem egy album! Sokkal igényesebb, és van benne vmi plusz (idézetek stb.)
Az én apum sose örül semminek. Aminek az évek során a legjobban örült, az egy fényképes torta volt! Sosem hittem volna.
A fényképes naptár is nagy sikert aratott.
Talán pont azért, mert személyes ajándék.
Én a helyedben megcsinálnám az eredeti terv szerint, és a karácsonyfa alatt mosolyogva mondanám neki, hogy amikor ő felvetette az ötletet, te már javában dolgoztál rajta. Egyébként mindenki olyan ajándékot ad, aminek ő is örülne, tehát ha apukád ezt jó ajándéknak gondolja (hiszen ő is azt ad) akkor örülni is fog neki biztosan!
1-es, "A karácsony szóljon róla." te nagyon el vagy tévedve, miről szól a karácsony :-)
Kérdező, csináltasd meg, ha ezt szántad neki, ne hezitálj.
Úgy, ahogy előttem írják, majd megmondod neki, hogy már megvolt az ötlet.
köszönöm,tök idegenek vagytok mégis olyan melegség öntötte el a szívem most hogy ilyen segítőkészek vagytok és kedvesek vagytok! :)
Most már biztos hogy ezt veszem neki,és úgy ahogy írtátok majd odabököm hogy az ötletet nem tőle loptam:)
KÖSZÖNÖM mégegyszer:)
Szerintem nem rossz ötlet,és ebben rólatok lennének képek úgyhogy nem ugyanaz mint amit ő ad.
De szerintem ne úgy mond neki,hogy én már előbb kitaláltam mint te,hanem csak úgy félvállról mond,vagy nem is muszáj megjegyezned neki.
Szerintem nem gáz, nagyon szép ajándék lenne ( am én ezt anyumnak csináltam még szülinapjára, és kicsordult a könnye, mert ilyen rendezetlenül voltak a képek egy cipős dobozban)
Sőt, szerintem ha látja, hogy úgy adod neki oda, hogy, nem úgy nézel ki, hogy a képedre lenne odaírva, hogy "loptam", hanem hogy boldogan gondolkodás nélkül adod oda, nagyon boldog lesz!
hát megcsináltattam,remélem tényleg örül,életembe nem dolgoztam ennyit egy karácsonyi ajándékon:))
lemenni 250 km-t ott 500 fényképből kb 200-at kiválaszottam,abból még itthon 132-t.
132 fotót időrendbe rakni,utána egyesével bescannelni,megszerkeszteni,utána a fotókönyvet megszerkeszteni ami 5! óra volt.
Behaltam de már megrendeltem,nem hittem volna ennyi munka lesz,de megérte nagyon szép lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!