Férjnek karácsonyi ajándék, de mit? Sok a kritérium. Folyt.
Sok ilyen kérdést elolvastam és válaszokat...De egyiksem jó ötlet az én férjecskémnek.
Pl:Ékszer: van nyaklánca, karlánca, órát nem szereti.
Illatszer: Van rengeteg parfümje és hozzá bototvakészlet és egyéb pipere.
Ruha: van bőven mindenből....századik darabot nem vesze, ha mégis kell hétköznap megvesszük.zokni gatya...szokásos dolgokat is.
Szakács a szakmája, tavaly karácsonykor beszereztem egy csomómindent ami jól jöhet a munkájához, ez is kilőve.
Egy egy barkács tündér ezért barkácsolós/fúrós dolgok nem megfelelő ajándék neki.
Hobbyja a forma 1 és az xbox játék azon belül is a forma1.
Utazás: most voltunk kettesbe gyerekek nélkül.
Masszázs: nem tartom karácsonyi ajándéknak.
Most aztán teljesen leszűkítettem a dolgokat.Légyszi ha ötletetek akkor írjatok.
Ja még egy vmi olyat hogy készítsek egy albumot kettönkör azt inkább valentin napra valónak tartom.Köszi a válaszokat előre is!!!
Ja és 32 éves
Sajnos nem nagy összegben.kb 5 e ft
Bögre és más haszontalan dolgot nem szeretnék.Sapkát még télen sem vesz fel.
Inkább próbálj valami személyes ajándékon gondolkodni, ne feltétlenül hasznos dolog legyen. Inkább olyan, amivel ki tudod mutatni mit érzel. Pl van olyan honlap, ahol lehet feliratoztatni pólót, vagy rányomatják a közös fényképeteket. De lehet valami frankó szakácskötény is, a lényeg, hogy valami személyes felirattal, ami tuti nincs másnak. De pl. lehet egyforma kispárnát is nyomatni, a Te párnádon egy szívnek a fele, benne a párod fotója, az övén meg a Tiéd és ha egymás mellé rakod a kettőt, kijön az egész szív:)
Ha dohányzik lehet egy szépen gravírozott cigitárca gyújtóval, de szinte bármi jó amire valami személyes szöveget lehet készíteni. De akár egy üveg finom ital is klassz, ha saját magad készíted rá a feliratot üvegfestékkel, vagy varrj egy takarót neki foltvarrással, valami erotikus társasjáték kettőtöknek, mp3 lejátszó ha szeret az utcán zenét hallgatni.
Ennyi jutott eszembe hirtelen kávézás közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!