Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek ez jo ajándék...

Szerintetek ez jo ajándék lenne karácsonyra?

Figyelt kérdés

Egy volt osztálytàrsamnak (lány) szeretnék valamit venni majd karácsonyra, és már most ezen gondolkodom... Szereti a körmèt lakkozni. Nem ugy értve, hogy minden nap másik szinnel van kifestve. Ilyen kis mintákat, fejeket, állatokat stb. szokott a körmére festeni. Voltaképpen ilyen kis képeket.

Én arra gondoltam, hogy veszek neki pár szint. Nem túl nagy ajándék (persze ez mellé még valami mást is), de szerintem örülni fog neki.

Szerintetek? Oo

2012. nov. 7. 16:22
 1/3 anonim válasza:

Én szinte mindennek örülök amit kapok.

Ha tényleg szereti a köröm dolgokat akkor egy két színnel ami még nincs meg neki vegyél,+esetleg körömmatricát!

Remélem jót választasz és örömet okozol vele!

Sok sikert!:)

2012. nov. 7. 16:53
 2/3 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem a körmös cuccokat én speciel örülnék egy körömnyomdának is, amit akár a rossmanban vagy drogériákban meg tudsz venni olcsón! :)
2012. nov. 7. 17:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott a matrica, és a nyomda...

De még régebben kérdeztem tőle, hogy miért nem tesz rá matricát, és azt mondta hogy nem szereti őket, jobb szereti maga csinálni

2012. nov. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!