Ezzel csak én vagyok igy?! :s
Figyelt kérdés
Kitaláltam egy jó ajándékot az egyik ismerősömnek (igen, már most...), és egyszerűen... Kisértèst érzek arra, hogy elmondjam neki, kitaláltam mit veszek neki...
Csak én nem tudok várni?! :0
Tudok tenni valamit, hogy ne érezzem ezt?! :$ Oo
segitség!
2012. nov. 7. 18:59
1/3 anonim válasza:
Én is már van amit kitaláltam. Most én nem vagyok vele így, de emlékszem tavaly én is majdnem karácsony előtt odaadtam anyának az ajándékát mert..........nemtom, csak vhogy oda akartam adni:) de aztán mikor ott volt a hátam mögött, és anya tévézett, én meg épp odanéztem, ahol a fánk szokott lenni, arra gondoltam h akk mit adog karácsonykor neki? szal " megálltam h odaadjam". Aztán az ünnepkor nagyon örült neki:)
2/3 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy elrontanád a pillanatot akkor! :)
Ismerős az érzés, de kitartás! :))
3/3 A kérdező kommentje:
1 és fél hónap kb... :S
de igyekszem :)
2012. nov. 7. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!