Ti mikor kezditek?
Sziasztok!:)
Tudom még korán van,mert még csak november eleje,de mégis olyan karácsonyi lázban égek! :D
Ti mikor kezdtek ajándékokat vásárolni? vagy egyáltalán mikor kezditek el nézegetni h mit kéne venni?
És kinek mit terveztek,mennyi összegben?
Én leírom h kinek mit veszek,a párommal együtt adjuk őket szóval felesben megy minden:)
Tesómnak: H2o mop/24000 ft rám eső rész 12E
anyumnak:Dolce Gabbana óra/25000 rám eső 13000ft
és páromnak veszek egy okos telefont,mert vágyik rá:)
az olyan 25-30E :)
Nálatok mi szokott lenni a karácsonyi menü és program?
Mindent írhattok amit szoktatok,mit terveztek,venni,sütni,főzni ilyeneket:)
Köszönöm a válaszokat! Sziasztok:))
ja és elne felejtsem! :)
szerintetek jók ezek az ajándékok? hasznosak szerintetek?:))
Mi az a H2o mop?
Én már sok mindent megvettem, mert külföldön voltunk és ott találtunk jó ajándékokat olcsón.
Megyünk a családhoz, a menü változó. Halászlé meg töltött káposzta biztos lesz.
Én sütök mézeskalácsot és találtam egy jó szaloncukorreceptet, azt is kipróbálom.
http://www.youtube.com/watch?v=MIuhYaNAJCk
ez a h2o mop:))
Amúgy én is külföldön vagyok,olcsóbb minden:))
Nálunk is töltött káposzta tuti lesz:) meg szerintem gulyás leves,vagy húsleves. a desszertet nem tudom még:))
Szüleimnek, húgomnak és a páromnak vásárolok ajándékot.
A páromnak már többet is kitaláltam, max 4000 ft-ot tudok költeni rá. Szüleimnek a húgommal közösen adjuk, tehát kettőjüknek kb 2000 ft lesz a rám eső része.
Húgomnak fogalmam sincs, mit veszek, 1000 ft körül valamit.
Nálunk mindig van rántott hús, rántott haj, krumplipüré, húsleves, bejgli, amit tiszta szívemből gyűlölök :) Meg mézes süti, amit imádok. :D
Csak 4-en szoktunk lenni szenteste, nincs nagy felhajtás.
Hát,mi nem kezdjük,csak az utolsó pillanatban.A fát mindig aznap,tehát 24-én vesszük meg.Az ajándékokat talán karácsony előtt 1 héttel.
Hárman,vagy négyen szoktunk ünnepelni,mikor hogy.
Program nálunk annyi,hogy egész nap főzünk,és feldíszítjük a fát.Este vacsi,megnézzük az ajándékokat,aztán bulizunk,kártyázunk,játsszunk.
Ajándéknak semmi különöset nem fogok venni,mindenképp használati tárgyakat.Könyveket,ruhákat...
Nálunk a szüleim veszik nekem és a nővéremnek az ajándékokat, aki már 24 éves ezért nem sok mindent kap, de most kapott egy laptopot mert a régi már nem volt működőképes. Azért kapta meg most mert a régi már nem volt működőképes.
Nekem a szülinapom is most lesz, 9 nap múlva. Én mindig mindenre KÉREK nem hagyom rá a szüleimre, mert túl rizikós. Nem nagyon értenek a műszaki dolgokhoz pedig én azt szoktam kérni. Szóval születésnapomra egy Logitech Driving Force GT kormányt kapok, ami 35k forint. Nálunk, külön az én kérésemre meg van beszélve egy keret, ez szülinapkor és karácsonykor 35k ebbe benne van az összes rokon által adott pénz. Karácsonyra pedig egy új alaplapot és processzort kérek, ez 50k de én is adok bele 20 ezret. Én nem veszek semmit a szüleimnek, mert nálunk nem szokás, és úgyis csak fölösleges dolgokat tudnék venni a kevés pénzemből.
Még egy tanács, hogy ha 25-30 ezer forintos telefont listaáron érted, ne vegyél annyiért, annyiért még használhatót sem lehet kapni. Ha valamilyen előfizus ár akkor rendben van bár így is kevés kicsit.Ű
15/f
Hoppá kicsit értelmetlen volt az eleje annak amit írtam xD
fáradt vagyok
előző voltam
Decemberben.
Akkor "előjönnek" a karácsonyi árusok is,meg nekem valamiért ez is a hangulat része,hogy akkor vásárolunk.
Általában ez úgy van,hogy azon a héten amikor a karácsony van veszünk meg mindent,az ajándékokat és az ételhez a hozzávalókat is.
Halászlé(bajai tehát tésztával),rántott hal(ponty is meg pangasius is),és én is utálom a beiglit,de egy ideje van egy hely ahonnan vesszük és ott nagyon finom csokis beigli van,azt szeretem.
én is decemberben fogok vásárolni,csak már most gondolkodok hogy mit vegyek:))
Amúgy nálunk a vacsi kb ez: Húsleves,töltött káposzta,bejgli,meg mikor mi:D
Én most azért veszek ilyeneket,mert idáig ilyen idétleneket vettem,és ezek legalább nem fogynak el,értékesek,és használatosak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!