Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a 13 éves lányomnak...

Mit vegyek a 13 éves lányomnak Karácsonyra? Tudom, hogy még korai, de ha van valakinek ötlete kérem írja meg, mert lassan el kezdünk rá gyűjtögetni!

Figyelt kérdés

Nem szeret olvasni.

Laptopja,tévéje,okos telója van már.

2012. nov. 6. 16:46
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Kinecthez pár játék ötlet, ami neki tetszhet:

Táncos, fitness: Dance Central 1-2-3, Just Dance 1-2-3-4, Zumba Fitness Core, Zumba Fitness Rush, Zumba Fitness, NIKE+ Kinect Traning

Mokázós: Kinect Adventures, Angry Birds Trilogy

Sport: Kinect Sports, Kinect Sport: Season Two

Ilyen gyilkolós játékokat, meg verekedősöket direkt nem írtam! :D

2012. nov. 22. 16:52
 22/24 anonim válasza:

Belelátok az emberekbe....

Hidd el, lehet hogy van okos telója de nem annyira okos mint amit Én ajánlok:

Samsung Galaxy SIII

Apple iPhone 5

Hidd el, nagyon örülne neki.Ha nem is mondja... Majd meglátod:)

2012. dec. 25. 21:29
 23/24 anonim válasza:
Mondjuk kérdezd meg hogy mit szeretne. tőlünk kérdezed h mit vegyél a lányodnak? Tudod mit vegyél neki egy kutyát, hogy ne egész nap a facebookon szopja magát az okostelojaval 13 évesen gec mi van az emberekkel én 13 évesen kint voltam bmxeztem a haverokkal nem ratyiskodtam ilyenekkel h telefon meg mittomén haggyadmá..
2013. dec. 13. 01:33
 24/24 anonim válasza:

körömlakk, társas, kártya, számítógépes játékok, parfüm, DVD, hajkréta... én ezeknek örülnék

13L

2014. okt. 20. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!