Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a 13 éves lányomnak...

Mit vegyek a 13 éves lányomnak Karácsonyra? Tudom, hogy még korai, de ha van valakinek ötlete kérem írja meg, mert lassan el kezdünk rá gyűjtögetni!

Figyelt kérdés

Nem szeret olvasni.

Laptopja,tévéje,okos telója van már.

2012. nov. 6. 16:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

Aztán minek kell egy 13 évesnek okostelefon? :D

Azt meg végképp imádom, amikor a kedves szülő azt hiszi, hogy attól, hogy a gyerek jó tanuló, máris hibátlan ember lesz.

Vegyél neki óvszert, drága cigarettát, egy kis füvet, sminkcuccokat... Ami egy mostani tininek kell.

2012. nov. 7. 21:48
 12/24 anonim válasza:
46%
Szereti a Szent Johanna gimit?Én is szeretem!Én 12 vagyok :)Azt ajánlom hogy vegyél neki Szent Johannás cuccokat PL: [link] Ha nagy rajongó akkor ezt szeretni fogja ^^
2012. nov. 7. 22:11
 13/24 A kérdező kommentje:

Már tavaly kapta a telefont Karácsonyra! Nagyon szeretett volna egyet. Megkapta.

Nem értem mi a gondod ezzel, miért mi kéne neki ? Ősrégi Nokia? Egyes emberek annyira maradiak, nem képesek elfogadni, hogy a világ változik! Nagyon szereti ezt a telefont, már nem az van , hogy félévente elromlik mert ez meg az.

2012. nov. 7. 22:17
 14/24 A kérdező kommentje:
Ezért a bögréért megveszne szerintem!:-)
2012. nov. 7. 22:17
 15/24 anonim válasza:

Ruha, parfüm, körömlakk, kedvenc együttes/énekes cd, ékszer

Én ezeket és még a hobbimmal kapcsolatos dolgokat kérek idén, remélem tudtam segíteni! :) Egyébként én is nagyon szeretem a szent johanna gimit, kár, hogy az utolsó része csak februárban jelenik meg... így ugye azt nem lehet karácsonyra kérni. :)

13/L

2012. nov. 8. 12:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Persze,! Minden ötlet segítség! Köszönöm :-)
2012. nov. 8. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
26%
Kedves 7-es, aki azt kérdezted, hogy szerettem-e olvasni ennyi idősen. Hát elárulom, hogy még nem voltam 4 éves se, amikor már tudtam, és nagyon szerettem/szeretek a mai napig! Kösz a lepontozást!
2012. nov. 10. 15:58
 18/24 anonim ***** válasza:
79%

A lepontozást a minősíthetetlen megfogalmazás miatt kaptad! Pedig ahogy látom tudsz véleményt nyilvánítani normálisan is, mint ahogy most is.

Nem vagyunk egyformák. Ő nem szeret olvasni, Te szeretsz és szerettél. Ettől nem lesz valaki egy hülye kis p*csa, vagy már nem is tudom milyen szavakkal éltél..

2012. nov. 10. 17:51
 19/24 anonim ***** válasza:
13 vagyok és hihetetlenül imádok olvasni. De ha nem, hát nem, vegyetek neki Wii-t, azzal biztosan ellesz. Én is szeretnék egy Wii-t de sajnos nem kapok, ezért most minden ismerősömnek ajánlgatom, hátha meghívnak :) Ha azt veszel, ne csodálkozz, ha a fél osztálya nálatok fog lógni :)
2012. nov. 14. 17:24
 20/24 A kérdező kommentje:

Hát már van neki kinectje , vagy tudom is én mi annak a neve!

Azt peldául azt nagyon szereti! Valaki esetleg tud ajánlani xboxhoz valami izgalmas játékot , amivel a lánykák is szívesen játszanak?

2012. nov. 14. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!