Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Milyen ajándék tudna lekötni...

Milyen ajándék tudna lekötni egy hiperaktív gyereket?

Figyelt kérdés

2012. nov. 1. 18:25
 1/10 anonim válasza:
Attól függ hány éves fiú vagy lány. De szerintem építőjátékok pl. legó vagy kockák, vagy vannak ezek az autós játékok, mikor egy pályát kell kirakni és azon van kéz "sín" és rárakod az autót és valamivel a gyorsaságát tudod szabályozni (én azt például nagyon szerettem).
2012. nov. 1. 19:20
 2/10 A kérdező kommentje:
7 éves lány.
2012. nov. 1. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Gyerek mese nyomda készlet, sok papír és színes ceruza.

Vagy lehet kapni olyan játékot, amihez egy táncos szőnyeg van. Ritmusra kell rálépni a szinekre. Az tuti lefárasztja. :-)

2012. nov. 1. 21:43
 4/10 anonim válasza:
Nem egy olcsóság de ha rossz idő van és nem lehet kimenni telik rá vagy sok gyerek van akkor XboX 360 kinect! Van belőle sport játék én azzal fárasztom őket nagyon beválik!!
2012. nov. 2. 08:55
 5/10 anonim válasza:
Mi kisfiúnk 6éves olyan kis fias kotlós tyúk,focorog állandóan.Ez érdekes most is h.írok neked csendben rajzol szinte egész nap az a mindene,feladatozunk örül h.piros pöttyöt adok rá,vagy kacagós smile-t.számolja mennyi van már mutogatja mindenkinek.Nagyon leköti még a puzzle gömb addig küzd míg kész nincs eleinte kér segítséget,inkább hogy ott legyünk mellette és figyeljük milyen ügyes.Nem hajítja el ha nem sikerül.Nagyon türelmes.Pusyka
2012. nov. 3. 18:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Hiperaktívnak mindenképp valami olyat, ami megmozgatja, lefárasztja. Ha benti játék, akkor pl. Twister, ha kinti játék, akkor trambulin:)
2012. nov. 5. 13:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Twister van nekik, de már nem érdekli.

A paintet szereti használni, ez kb. 30 perc, utána már elkezdi szétbarmolni, letörölgetni azt, amit a gépen a véletlen kattintgatások miatt megtalál.

Kirakózni is szeret, de ha megunja/elfárad, akkor szépen széttúrja.

2012. nov. 5. 23:33
 8/10 anonim válasza:
Ajándékozz neki sportot. Pl uszodabérlet (ha tud úszni - ha nem vidd el tanfolyamra), a kerékpározás is kiváló, de bármilyen kedvére való sport. Ha ilyen még nincs nála a TE felelősséged is h mihamarabb leljetek ilyen kedvenc sportágra. A rendszeresség is nagyon fontos. A szabad és tiszta levegőn való sok mozgás is sokat segít. Ennek ilyen gányosabb időben is meg lehet találni a módját. Remélem ezek nálatok is "betalálnak"!
2012. nov. 6. 21:14
 9/10 anonim válasza:
Az Xbox + Kinect tényleg bevállik.6 éves fiútestvéremet is csak ezzel bírom lefárasztani , ha én vigyázok rá. :)
2012. nov. 7. 15:28
 10/10 anonim válasza:
ugrókötél?
2013. jan. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!