Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit adsz, kérsz karácsonyra...

Mit adsz, kérsz karácsonyra rokonaidnak, barátaidnak?

Figyelt kérdés
Saját készítésűt, vagy vásároltat? kinek mit? köszi! Érdekelne! :)

2012. okt. 29. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt adom, amit kérnek. Általában mondanak 3-4 dolgot, és azokból szoktam választani. Én még nem tudom, hogy mit kérjek. Lehet, hogy megmondom nekik, hogy amennyit rám szánnak, azt pénz formájában adják. De az is lehet, hogy könyvet kérek. Még nincs konkrét elképzelésem.
2012. okt. 29. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Párommal azt adunk egymásnak, amit a másik kér, idén ő könyveket kap, én egy táskát kértem (a drágább fajtából) :)

Apukámnak és a párjának még nem tudom mit, mindkettővel meg szoktam beszélni, mit kapjon a másik, mert ők jobban tudják, mire van szükségük, nem szeretek felesleges, haszontalan dolgot adni.

Én pedig tőlük azt kértem, hogy fizessék ki a jogosítványom megszerzését (ezt meg is előlegezték, most járok vezetni tanulni szeptember óta)

2012. okt. 30. 07:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Anyunak rendelek az Avonból, és a lányommal közösen készítünk neki kézlenyomatos képet. Férjemnek egy Scrapbookot csinálok és azt hiszem egy táskát veszek. A kislányunknak egyértelműen játékokat, társasjátékot, amivel közösen játszhatunk szenteste.
2012. okt. 30. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!