Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek anyukámnak karácson...

DaniL kérdése:

Mit vegyek anyukámnak karácsonyra?

Figyelt kérdés

Nincsen nagyon oda a virágokért, meg a gyertyákért sem!! valami olyat szeretnék venni neki ami kijön 1000 Ft-ból!!

SEGÍTSETEK!!

2012. okt. 28. 18:50
 1/4 anonim válasza:
csináltass neki képet magadról puzzle formájában... kicsit leköti míg kirakja, és rád gondol :D aztán ha kirakta mehet a falra :) rossmann nál lehet ilyet készíttetni ha jól emlékszem... de bármelyik fotós üzlet is bevállalja, csak jóval drágábban
2012. okt. 28. 19:12
 2/4 anonim válasza:
Én tavaly belépőjegyet vettem (testvéremmel együtt) egy masszázs szalonba :) Nagyon örült neki, a masszázs is jó volt. :) Szerintem ez sem volt sokkal több mint 1000 Ft. Maximum 2000. De megérte szerintem :) 14/L
2012. nov. 3. 12:56
 3/4 anonim válasza:

Hát én pl. minden évben saját készítésű ajándékokat csinálok a családomnak.

Tavaly anyának viccdobozt csináltam -> Kerestem 365 rövidebb viccet a neten, és megírtam színes tollakkal külön kis papírokra. Vettem egy dobozt, amibe belefértek az egymásra rakott lapok (persze fejjel lefele), és így anya tavaly karácsony óta (nyilván most karácsonyig)minden nap húz egy viccet.

Ez nem kerül sokba, inkább időbe sok, de szerintem megérte megcsinálnom, mert anyának nagyon tetszett (- tetszik). =)

2012. nov. 5. 17:16
 4/4 anonim válasza:
Mindenképpen valami egyedit. Írd be a keresőbe a kérdést, hátha dob valami jót...
2012. nov. 6. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!