Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mar van otletem mit vegyek...

Mar van otletem mit vegyek anyunak es nagyinak. Hogy tudom elintezni?

Figyelt kérdés
Anyu nagyon szeretne megnezni Havasi koncertjet de azt mondja ,,nincs ra penzem" de en anno kaptam egy szamlat es arra gyujtom a penzem es meg szeretnem venni neki a jegyeket de mivel a kartya naluk van penz levenni nem tudok es ugy sem engednek le egyedul az automatahoz es jegy mar nem lesz ra olyan sokaig nem tudom mit tegyek legyszi ne irjatok Hogy vegyek neki mast.

2012. okt. 25. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért kérdezd meg, hogy nem adnák-e oda, hogy vegyél ki pénzt. Mondd meg nekik, hogy ajándékra kell. Akkor még nem fogja tudni, hogy mi az ajándék, és, hogy kinek lesz.
2012. okt. 25. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a te neveden van a számla, akkor a bankban a pénztárnál személyesen is felveheted a pénzt.
2012. okt. 25. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Feltéve, ha elmúlt 18 éves.
2012. okt. 25. 18:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg nem vagyok 18
2012. okt. 25. 19:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget
2012. okt. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!