Mit vegyek nagyinak és anyának anyák napjára?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 20:35
1/4 anonim válasza:
Virágot,bonbont,kis porcelán díszeket VAGY csinálj valamit sajátkezűleg :))))
2/4 anonim válasza:
Szerintem anyák napjára vagy egy nagy csokor illatos virágot szokás adni (esetleg szép cserepeset, kaspóval akár), vagy egy kis édességet. Nem nagy dolgokban kell gondolkodni. Ha ügyes vagy, meglepheted őket saját készítésű tárggyal is, akár egy képkeret fotóval a családról, vagy egy szép hímzett párnahuzat.
3/4 anonim válasza:
Én anyunak egy nagy adag tiramisut fogok készíteni,mert az a kedvence,és egy szál virágot veszek mellé.
4/4 anonim válasza:
add nekik a mérőszalagot, ami elromlott és annak biztos örülni fognak, mert akkor majd el kell vinni röntgenre és az urulógus nagyon szigorú. amikor elfelejtettem kihúzni a konektorból a szombati parti után a ahnagfalat, mert ki voltam ütve, akkor leszidott, és odahívta anyukámat, és mondta, h szar a kézimunkám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!