Egy 7-8 éves rokon kislánynak mit vennétek karácsonyra?
Figyelt kérdés
3000-5000 Ft között2012. okt. 24. 07:00
11/11 anonim válasza:
Szerintem a könyvnek nem igazán fog örülni. Mert attól függetlenül, hogy imádok olvasni olyan könyveknek amik a töriről, állatokról szólt, vagy éppen atlasz volt nem örültem. Ha már könyv, akkor kérdezd meg tőle, hogy nincs-e olyan amit szívesen elolvasna, valami gyerekregény. Én személy szerint a Harry Potternek nagyon örültem, amikor megkaptam.
Emellett szerintem nagyon a ruháknak sem fog örülni, megköszöni, mosolyog hozzá egyet, majd nem különösebben érdekli.
Vegyél neki valami kreatívos felszerelést. Például zselés toll, festék, ragasztaható csillámpor, vagy mondjuk gyöngyfűzős játék stb.
Az úszáshoz is vehetsz neki kellékeket, úszósapka, vagy új fürdőruha stb.
Remélem tudtam segíteni! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!