Mit adjak karácsonyra? Egyedi dolgot szeretnék amit én is eltudok készíteni
Megpróbálom rövöden vázolni a helyzetet.
Minden évben csodás ajándékokat veszek vagy készítek,de ebben az évben kifogytam az ötletekből néhányat találtam de azok nem egyediek minden családtagomnak kéne ajándék
Apa: igazi ezermester,imád vezetni
Anya:szeret főzni tudd varrni kedvenc szín zöld és imádjak azokat a dolgokat amiket én csinálok
Fiútestvér:szerti az angry birds -et jogot tanul tudd angolul szereti a különleges dolgokat
Mama:Mester szakács és imád főzni azonkívűl imád olvasni és rejtvényt fejteni.
Papa:igaz horgász szereti hogy mondjam a nóta tv s zenéket .imád ő is halat sütni.vicces.
Másik Mama:szeret kötni és szeret főzni imádja a szappan illatát az illat gyertyákat is szereti.
Másik Papa:Szeretkertészkedni szereti a családot van robogója (elektromos bicaj).
Tesóm barátnője:imádja az ékszereket kedven színe kék imádja az illatgyertyákat és nagyon szereti a kutyákat
Mit adjak nekik????
Ha kifogytál az ötletekböl, szerintem menj le a könyvtárba és keress kreatív könyveket, rengeteg van ahol ötleteket adnak mit tudsz csinálni. kérdezd meg akönyvtárost, tuti segít.
ha van rá keretetd akkor könyvesboltban is keresgélhetsz ilyen könyvet és ezekböl sok jó ötletet nyersz.
aztán beírhatod a google-be is hogy ajádnék készítés és kiad ezer ötletet. ha beszélsz angolul, vagy németül akkor ezeken a nyelveken is tal´lahatsz ötleteket.
németül rákerestem neked
szia -
itt saját kezűleg tudsz egyedi pólót festeni: www.hathinta.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!