Egy 7-8 éves rokon kislánynak mit vennétek karácsonyra?
játékot már nem,inkább valami sportszert ha sportol
vagy könyvet,
Azért eléggé gyakran találkozunk, és annyi játéka van már. Mi is annyit vettünk már neki, így azt nem igazán szeretnék. Kérdeztem tőle: neki ez tetszett, de nem nagy ő már ehhez?
Szia!
Én is könyvet ajánlanék. A gyerekek körében igen népszerűnek látom a Geronimo Stilton és Tea Stilton könyveket. Ha nem ismered, nézz bele egybe. Szerintem nagyon jópofa, a legkülönbözőbb betűtípussal vannak írva, szórakoztató olvasni. A emellett döntesz, szívesen leírom, melyik köteteket ajánlom (tapasztalatból, nekünk mind megvan).
Remélem, segítettem :-)
Ha a könyv mellett döntesz,akkor valami képes atlaszt ajánlanék. Valami hasonlót: [link]
Ha hosszú haja van,akkor valami hajbavalókat pl. hajcsat,hajgumi,hajpánt. Vannak külön kislányoknak kifejlesztett parfümök,smink kellékek,szerintem ennek is örülne. Esetleg valamilyen társasjáték. Lehetne még neki venni valami szép karórát vagy asztali órát, esetleg egy szép lámpát.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!