Gondolkodtatok már a karácsonyi ajándékokon?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy még egy kicsit odébb van ez az ünnep, de én már most agyalok az ajándékokon. Mit fogtok venni?2012. okt. 6. 18:11
1/5 anonim válasza:
Nálunk már évek óta megy a szenvedés, hogy ki kinek mit vegyen, ezért mi idén "kívánság listát" írunk. Így biztos mindenki azt kap amit szeretne! :)
2/5 anonim válasza:
Hetek óta ezen rágódok, mit kellene venni. :)
Nagyjából már megvan, ki mit fog kapni.
Párom autós táskát, kókuszrudat, négercsókot, esetleg mentolos csokit, izzadásgátlót, pizsamát...
A kislányunk ( 2 éves) mesekönyveket, szeretnénk neki venni fa táblát, amire rajzolhat, a másik fele meg mágneses. Babakonyha felszerelésen gondolkodom, orvosos szetten, esetleg építőn... még nem tudom.
Anyósnak, még nem tudjuk, szüleimnek a szokásosat.
4/5 anonim válasza:
Én már megvettem egy pár könyvet, amit megláttam és tudtam, hogy tetszeni fog az illetőnek. Nálunk a könyvnek mindenki örül, szeretünk olvasni. A húgomnak meg egy karórát vettem, mert leárazták és régóta szeretné, úgyhogy nem hagyhattam ott. :) Ezeket szépen elrakom karácsonyig, szerintem jó az ajándékokat előre beszerezni. Decemberben egy csomó kiadás van, ne akkor fizessek ki mindent! Kivéve a párom ajándékát, azt nem veszem meg előre, mert megtalálja itthon és oda a meglepetés! :)
5/5 anonim válasza:
Páromnak karórát vettem (pont ma:))) )
Anyukámnak full extrás epilátor.
Tesóm akkora értéket kap, hogy most megkapja a szülinapjára, karácsonyra pedig csak valami jelképeset. Nagyon vágyott egy marha drága fejhallgatóra, hát nem húzom tovább az idegeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!