Tudom még messze a Karácsony, de hogyan oldottátok, oldjátok meg a 24-ét 2 pici gyerekkel, nagyszülők nélkül?
Én sem értem.
Főzni máskor is szoktál gondolom,sütit előtte napokban is lehet.
Este elalszanak,akkor karácsonyfát diszitesz.
templomba el tudsz menni gyerekkel,moziba nem értem minek karácsonykor,nyitva sincsenek sztem
Sajnálom, hogy nem voltam világos.
Együtt nem díszítünk, nálunk még megvan a varázs:)) és szeretném is megtartani. Nem a főzésa probléma, hiszen nem is arról kellene, hogy szóljon az Ünnep. A titkos fa díszítés a legnagyobb problémám, mivel azt délután 4-ig kéne valahogy megoldani-gyerekek nélkül.
Egyedül vagy a 2 gyerekkel?
Akkor altatásidőben feldiszited gyorsan a fát.
Ha van párod,egyikőtök elviszi szánkózni a gyerekeket és megoldva.
Amikor kicsi voltam, apu elvitt sétálni a városba. Régen hó is volt, akkor szánkózás vagy kori a Balatonon volt a program, meg karácsonyfa számlálás (ahol már látni lehetett a világító, díszített fákat az ablakban). Ez volt 3-4 óra körül, addig anyu díszítette a fát.
Hazaértünk, volt nagy ámulás, átöltözés, ajándékozás, vacsi.
Kb. 7-8 éves koromtól bekapcsolódtam a díszítésbe, és utána volt a séta. Ez kb. 11 éves koromig megmaradt.
A süteményeket előtte napokban csináltuk, főzés meg aznap volt mindig. Ebben mindig szerettem és szeretek a mai napig is segíteni.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!