Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Voltatok már Bécsben az...

Voltatok már Bécsben az Adventi kavalkádon? Milyen? Mennyire drágák az árult cikkek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 11:07
1 2
 11/15 anonim válasza:

Én is voltam.

Jó volt .

Csak igazából az zavar hogy nagy tömeg volt dugó is volt ezért nem tudott megálni a busz amivel hazamentünk volna budapestre...nagy nehezen sikerült felszálni...

Szóval tényleg hangulatos volt....

2012. szept. 23. 15:19
 12/15 jegecske válasza:
Voltam, csodálatos hangulata van akkor is, ha nem veszel semmit. A mi /vagyis az átlag ember/ fizetésünkhöz igen, az övékéhez az, mint máskor. Szinte
2012. szept. 23. 17:22
 13/15 anonim válasza:
Olyan mint a Váci utcai, csak kicsit kiterjedtebb és puccosabb/díszesebb. De az árak nagyjából ugyanazok és nincsenek sokkal cuccok kinnt se mint itthon (mármint a jézuska vásáron)!
2012. szept. 24. 20:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A Váci utcain sem voltam még, egy kis városban élek.

2012. szept. 25. 07:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Olcsóbbak mint itt /Váci utcához mérve/ . Sőt ha mi is Úniós fizetéseket kapnánk akkor csak !!!!
2012. szept. 28. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!