A feher mufenyorol mi a velemenyetek? Kulfoldon nagyon meno a rozsaszin es fekete vagy kekkel egyutt bar nekem csak a feher tetszik de az nagyon
Szerintem ocsmányak.
A fenyőfa az zöld. Nem fehér, nem kék, nem narancssárga, hanem zöld.
A fákat mindenképp kivágják, ezért termelik őket, karácsonyfának. Persze ha senki nem vesz majd, akkor nem fogják kivágni őket, viszont ültetni sem fognak, ha tudják, hogy nem lehet majd eladni.
CSak attól ,hogy fehér, még nem lesz szép, a minőség is számít, az egyéb tulajdonságok. Nekem a drágábbak azok tetszenek, a legtöbb azért annyira nem. A múltkor láttam egyet, az nagyon szép volt, vagyis inkább érdekes, ilyen üvegszálakból volt, amiknek ledes fénnyel világított a vége, na, az tényleg tetszett. (Zöld volt.) Viszont volt mellette egy hasonló, de az már inkább gagyi volt.
Miért kell a külföldi különcöket majmolni? Még azt sem szeretem, ha mindenféle fafigurákat, horgolt díszeket raknak a fára.
A valódi fenyő, szaloncukorral és hagyományos díszekkel az igazi karácsony.
Nekem nem tetszik a műanyag, de ha ragaszkodsz hozzá, és nektek igen, akkor olyan legyen.
Nálunk minden évben igazi fenyő van, és csak fehér díszeket aggatunk rá, valamint az ágak végeit befújom műhóval. Így is gyönyörű látványt nyújt! :)
(Amúgy a fehér még mindig jobb, mint a rózsaszín, attól kiakadok :D)
Gyönyörű a fehér műfenyő, főleg ha még dús is!:))) A fehérrel könnyű kibabrálni, könnyen idétlen, igénytelen hatást kelthet ha nem megfelelő színű díszekkel van tarkítva.
Ha elfogadsz egy tanácsot, akkor bronz és/vagy arany színű díszeket raksz rá (esetleg még pezsgő szín);) A bronz és az arany a fehéren kifejezetten elegáns és igényes hatást kelt.
(a képen a fa nem túl előnyösen van felöltöztetve, de a színeket láthatod te is rajta, hogy milyen összhangban van a fehérrel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!