Szerintetek fekete vagy barna labradorom legyen? A fekete könnyebben beszerezhető, de a barna kicsit jobban tetszik!? És a színtől függ az intelligenciájuk?
Az intelligencia ugyan nem színfüggő, de...
Azt figyelembe kell venned h a fekete labik az ősök úm., az összes színt belőlük tenyésztették ki. Tehát a legjobb genetikai háttérrel rendelkez(het)nek. A barnánál sokszor a tenyésztők a megfelelő szín kitenyésztésére mentek rá, így sok jó tulajdonság háttérbe szorult náluk és esetleg nem kívántak felerősödtek. Valamint nem véletlen h munkaversenyen 90%-ban fekete labradort használnak... a maradék 10% legnagyobb részében is sárgát inkább mint feketét.
Szóval ha én nekem sorrendet kéne állítanom h hogy vennék labit, biztos h fekete, sárga, csoki lenne a sorrend.
Szerintem ha nem mindenáron akarsz labradort, akkor hozz gyepiről vagy menhelyről egy kutyát,tudom hogy ez a szokásos duma, de szerintem inkáb legyen ilyen kutyus.
De a te döntésed
a fehér és a rózsaszín a legokosabb,és a lila meg a zöld színűek,a kutyaszakértők javaslata alapján butább az átlagnál.
na de őszintén?: ki nem sza....,le hogy milyen színű ?
szeresd,neveld,és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!