Ma szedtem le a karácsonyfát, van még, aki szintén mostanában, vagy van még, akinek megvan?
Figyelt kérdés
Egy teljes szemetesvödör tűlevél maradt utána. 7 órán keresztül dolgoztam vele, a leszedéstől a legutolsó tűlevél kiporszívózásáig +égők kibogozása, stb. Nagyon elfáradtam. Földtől a plafonig érő fa volt, gyönyörű volt. 3 hétig lakott nálunk :-))2012. jan. 13. 22:10
11/21 anonim válasza:
"én december 27.-én kib@sztam a lakásból"
Hát Te hülye vagy!!! Minek neked egyáltalán fa?
12/21 anonim válasza:
A barátnőm kérésére nálunk még marad néhány napig. Én már leszedtem a kültéri kivilágítást mert létrát csak január 5-én tudtam kölcsön kérni ahhoz hogy letudjam szedni azokat. A fa mg marad egy darabig de már a világítást nem szoktam felkapcsolni rajta. Volt már olyan hogy februárig megmaradt a fa lustaság miatt akkor szerencsére nem hullasztotta a tű leveleket mivel az a hosszú leveles volt és az bírta még 1 ideig.
14/21 anonim válasza:
Nekem csak szép, nagy ágaim vannak, de nem hullanak még, tervezett bontás feb. 2.
16/21 A kérdező kommentje:
16:22 Mi van???
2012. jan. 14. 16:24
17/21 anonim válasza:
Nekem is műfenyőm van, csodaszép még mindig :) Leszedem majd, de még nem tudom melyik hétvégén, januárban valamikor.
18/21 anonim válasza:
Mi is nemrég szedtük le, olyan szép volt... :)
19/21 anonim válasza:
Legközelebb vásárolj műfenyőt!
Főként azért, mert ezáltal nem támogatod a fák felesleges kivágását csak azért, hogy 2 hétig a lakásodban álljon, aztán meg elszáradva a járdán végezze. A műfenyő további előnye még az, hogy ha jó minőségűt veszel, csak egyszer kell rá beruházni. Én pl. már 8 éve használom ugyanazt és semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!