Ma szedtem le a karácsonyfát, van még, aki szintén mostanában, vagy van még, akinek megvan?
Figyelt kérdés
Egy teljes szemetesvödör tűlevél maradt utána. 7 órán keresztül dolgoztam vele, a leszedéstől a legutolsó tűlevél kiporszívózásáig +égők kibogozása, stb. Nagyon elfáradtam. Földtől a plafonig érő fa volt, gyönyörű volt. 3 hétig lakott nálunk :-))2012. jan. 13. 22:10
1/21 anonim válasza:
Nekem még megvan, múlt hétvégén szedtem volna le de mivel más dolgom volt így elmaradt hétköznap meg már nem akartam fáradozni velem, és mivel még nem hullottak annyira a tűlevelek sem így még simán kibírta ezt a hetet. Nekünk majdnem plafonig érő fánk van a barátnőm ragaszkodott hozzá. Még mindig nagyon szép mintha 2 napja lett volna feldíszítve. Eddig csak a külső házkivilágítást szedtem le és a ház mellett lévő fenyőről is leszedtem a világítást ez kb 1 órás meló volt mivel csak kint volt 12 égő sor így azzal is szenvedtem hogy eltudjam rendesen csomagolni. A fán is 4 sor égő van feltéve és egy rakat dísz is van rajta, azzal is lesz meló bőven, plusz a feldarabolása is mert eltüzelem a maradványait.
2/21 anonim válasza:
én december 27.-én kib@sztam a lakásból
3/21 anonim válasza:
Mivel december 23-án vágtuk ki, ezért még egyáltalán nem hullik. A tervezett időpont a lebontásra január 31.
:)
4/21 anonim válasza:
Én már leszedtem a díszeket, de a fát még nem dobtam ki, mert még nem hullatja annyira a leveleit. Azt hittem hogy általában hamar kidobják az emberek, de szerencsére mégsem.
5/21 anonim válasza:
Nálam is jan.31-ig lesz,igaz ez műfenyő.:)
6/21 anonim válasza:
Nekünk még megvan. :)
Január végéig marad.
7/21 anonim válasza:
Szintén 23-án vágtuk ki a fát. Ráadásul vizes tartóban van így még nem hullik, tehát egyenlőre még nálunk is marad legalább még egy hétig.
8/21 anonim válasza:
Én dec. 30-án bontottam le, műfenyő. Egyáltalán nem volt ünnepi hangulatom, amíg állt, szinte addig is alig néztem rá.
9/21 anonim válasza:
Nálunk addig marad amíg elnem fogy róla a szaloncukor:D de amúgy műfenyő..
10/21 anonim válasza:
Mi január 6.-án bontottuk le, több okból is.
Egyrészt a vízkereszt miatt, másrészt idén nem sikerül olyan jó fát kifognunk. Nagyon szép, formás, közepesen dús fánk volt, pont olyan magas, amilyet szeretünk, szóval tök jó volt. Csak sajnos már január elején potyogott a tűlevél.
Igazából nem is hiányzik, szép volt a karácsony, de nem volt igazi karácsonyis hangulatom, szóval tök mindegy..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!