Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Miért díszítik már ilyenkor...

Miért díszítik már ilyenkor fel a karácsonyfát?

Figyelt kérdés
nem a városit, hanem az otthoni karácsonyfára gondolok. Volt itt egy kérdés, hogy kinek milyen fája van. Van aki odaírta, hogy neki igazi, de már tegnap fel lett díszítve. Nem értem. MIÉRT? Azt 24-én délután illik, nemde?
2011. dec. 23. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg fiatal házasok voltunk a szüleinknél töltöttük a szentestét. Akkoriban vagy előtte, vagy utána egy nappal díszítettük fel a fát, mert 24-én nem voltunk otthon, mert leginkább dolgoztunk! Ma is beszéltem olyannal aki holnap is dolgozni fog (Tesco), neki se lesz ideje holnap díszíteni.
2011. dec. 23. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan feldíszítik 23.-án vagy 22.-én azért mert akkor 24-én ráérősebben lehet elkészíteni a karácsonyi ételeket.
2011. dec. 23. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi is most díszítettük fel a fát, mert most hoztuk haza, és nincs hova tenni, ezért úgy döntöttünk, hogy nem cipeljük már ki az erkélyre, hanem feldíszítjük. Meg holnap nem leszünk itthon, csak délután, akkor meg kajafőzés, stb.
2011. dec. 23. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Ameddig egy gyerek hiszi a mesét addig ott áll a fa feldíszítve 24-ėn reggelre.

Ha már nem hisz, vele díszítünk 24-én.

Mindenkinek boldog karácsonyt!

Ahol más segítség is van, ott így alakul:

http://www.youtube.com/watch?v=AUtPKbMwnRo&context=C36ac073A..

2011. dec. 23. 19:47
 5/10 A kérdező kommentje:

utolsó:

dearanyos :)) de el nemhiszem h vanilyen :D annyira ééééédes :DD

2011. dec. 23. 22:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is most díszítettem fel, mert mire a fiam felkel a Jézuska már meghozza a fát.
2011. dec. 24. 00:57
 7/10 A kérdező kommentje:
És reggelre már az ajándékok is ott lesznek alatta?
2011. dec. 24. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem nincsenek még ott.

Majd egy óra múlva amikor érkeznek anyuék, akkor amíg játszik a szobában becsempészem a fa allá, de bontani szigorúan csak "este", "vacsi" után olyan 5-6 körül.

2011. dec. 24. 12:23
 9/10 A kérdező kommentje:
azta, csoda a kibírja :))
2011. dec. 24. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyannyira kibírta hogy egyáltalán nem is foglalkozott azzal hogy a fa alatt mi van.

Ajándékozáskor úgy kellet neki könyörögni hogy azt a verdás dobozt (verdás csomagolópapírban volt az övé) vegye el és bontsa ki. :)

2011. dec. 25. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!