Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Akiket megajándékoztál, ők...

Akiket megajándékoztál, ők örültek az ajándékaidnak? Volt olyan akinek nem tetszett amit adtál?

Figyelt kérdés
2011. dec. 26. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt nem lehet tudni. Nekem egy jópár dolog nem tetszett, -a legsúlyosabb egy alakformáló nagymamabugyi anyósomtól- de mindig udvariasan úgy teszek, mintha majd szétvetne az öröm, hogy ne sértsem meg az ajándékozót...
2011. dec. 26. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én csak anyumnak ajándékoztam ő nagyon szerény és hálás típus, mindennek örül

vettem neki egy könyvet meg még pár apróságot

a könyvet 25.-én délutánra már kiolvasta:D

szóval gyanítom tetszett neki:D

2011. dec. 26. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kivételesen sikerem volt. Mindig látom,hogy na most beletaláltam vagy sem.

Anyukám zokogott,apukám nagyon örült,tatám sírt,nagybátyám meg ugrált..

Örülök nagyon.Volt már olyan,hogy nagyon mellé lőttem szóval most nagyon igyekeztem.

2011. dec. 26. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Párom könnyesre hatódott az egyik ajándékomon (pedig férfi és plüss ritkán fér össze,ez mégis betalált),többi is tetszett mert azok hasznosak.

Többiek hasznos vagy elfogyasztandót kaptak,szerintem örültek.

Én egyedül egy valaminek nem örültem.Párom most ismertetett össze pár távolabbi rokonával.Én nekik bon-bon,ital,sablon,hisz nem ismerem őket.Erre ők egy lejárt testápolót adtak ami már meg volt kezdve.

Jövőre visszaadom :D

2011. dec. 26. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Idén én is nagyon eltaláltam az ajándékokat.

Apu és a bnője, nagymamám és a nagy néném egymástól függetlenül ugyan azt mondták: "Ennél szebbet nem is adhattatok volna"

Anyukám majdnem sírt, aztán én sírtam mert törött és kicsit hibás is volt, már a kezembe volt a telefon hogy nem érdekel hogy szenteste van de felhívom az üzletett ahonnan rendeltem, de anyu le beszélt róla, mert azt mondta hogy megtudja csinálni (meg is csinálta), és hogy ő nagyon szeretné már használni, de ha kicseréltetem akkor nem fogja addig tudni. :)

Tesómnak is nagyon tetszett minde, pedig tőle féltem.

A kisfiam is nagyon örült mindennek.

A páromon nem láttam nagy örömöt, de ő nem is nagyon az a típus.Náluk nem szokás az ajándékozás, igy én vagyok az első akitől életében ajándékot kapott.

2011. dec. 27. 07:08
 6/6 anonim válasza:

Én majdnem mindenkinek rajzoltam, volt akinek tudtam mit szeretne, volt akinek kedvenc énekesét, akinek semmit nem tudtam, hogy minek örülne, ők csendéletet/tájképet kaptak. Mindenkitől pozitív visszajelzés jött :D

15/F

2011. dec. 30. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!