Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Vannak még mások is, akik...

Vannak még mások is, akik várják, hogy leteljen ez a karácsonyi hülyeség és visszatérjenek a sima hétköznapok?

Figyelt kérdés
Mindegyik kérdés azzal foglalkozik, hogy milyen szép, meg jó a karácsony, ki mit kap ajándékba, hogyan készülődnek stb... De biztos vannak rajtam kívül is olyanok, akiknek inkább teher a karácsony, mint boldogság... Ti hogyan "vészelitek" át?
2011. dec. 23. 16:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, szívből sajnálom, hogy gyógyszerekkel vészeled át az ünnepet. Én egyedül vagyok, de próbálom lekötni magam. Egy hete próbálom pl. leküzdeni a "nem akarok fát díszíteni" érzést magamban, de nagyon nehezen megy. Minek, ha senkivel nem oszthatom meg?

De tudod mit? Mégiscsak feldíszítem, mert legalább lefoglal és szép lesz.

Ne hagyd, hogy elvegyék a kedved, csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz.

31/N

2012. dec. 23. 20:41
 12/22 A kérdező kommentje:
A gyógyszerezés már tényleg durva, de bizonyosan megvan az oka/okai. Utolsó igazán élvezetes karácsonyom kiskoromban volt, azóta csak úgy átvészelem őket. Idén nem úgy alakult, de jövőre megpróbálom 24-25-26-át is munkával tölteni. Ennyi előnye van, hogy a "közlekedésben" dolgozom, az sosem áll le.
2012. dec. 23. 20:53
 13/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok ismét, nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a karácsonyaid, át tudom érezni! Sajnos semmi frappáns ötletem nincs arra, hogy hogyan tehetnéd elviselhetőbbé, én is csak ténfergek a lakásban és a legtöbb időmet a netezés viszi el, meg a TV. Nehéz, az biztos, de kibírható, ha az ember nem burkolózik bele teljesen az önsajnálatba.

Múlt héten váratlanul meghalt a szomszédom férje, két napja készültem rá, hogy megsütöm a karácsonyi sütiket és viszek át neki egy tányérral, hogy kicsit érezze, nincs egyedül. Hiába csöngettem, biztos elutazott :-(

31/N

2012. dec. 23. 21:02
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam és a karácsonyt se utálom, ilyenekről szó sincs. Csak pont ez az az ünnep, amikor mindenki boldog, mindenki együtt van a párjával, a családjával és mindenhol ezt látni. Ilyenkor hatványozottan szembesülök azzal, hogy egy rakás szar(elnézést) a magánéletem. Révén, hogy hasonló cipőben jársz, ezt nem is kell bővebben kifejteni.
2012. dec. 23. 21:18
 15/22 anonim ***** válasza:

Megint én ...

Tudom, hogy nem sajnáltatni akarod magad, de nyilván azért írtál ide, mert jól esik néhány jó szó és az együttérzés. Hidd el, nagyon sokan vannak rajtad kívül, akik ugyanezt érzik és bár tudom, hogy ez nem vigasz, de mégis talán cseppet enyhíti a fájdalomérzetet.

Lehet, hogy hülyeség, de én imádom az állatokat és már az is nagyon sokat segít, hogy itt vannak mellettem. Kutyám és macskám is lenne, ha lehetne, de mivel általában reggeltől estig dolgozom, sajnálnám őket egyedül hagyni.

2012. dec. 23. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:

én is nagyon várom már h vége legyen ennek a sz*rságnak...

pár órája nyitottam egy "új kérdést" ahol én is ezt kérdeztem és eddig az összes válaszoló azt írta h neki is elege van belőle...

http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__karacsony__3791213-cs..

2012. dec. 23. 22:07
 17/22 A kérdező kommentje:
Engem nem vigasztal az, hogy mások is szarul érzik magukat. Sajnálatos, hogy ilyen sokan vagyunk. Valahogy idén is el fog telni ez a pár nap, aztán ismét jönnek a jó kis megszokott hétköznapok. Kitartást mindenkinek!
2012. dec. 23. 22:22
 18/22 anonim válasza:

Én azt nem bírom már elviselni hogy minden ismerős tölti fel a képeket a karácsonyfáról meg a sütijeikről...

Nemazért de mindenhol van... Ki kiváncsi a másokéra, meg h ki milyen brutál drága menő cuccokat kapott...

Hát. Akik rosszabb helyzetben élnek azoknak azért nem annyira boldog...de legalább együtt esznek együtt vannak.

2012. dec. 24. 15:05
 19/22 A kérdező kommentje:

Azért az se semmi, hogy egyesek már nem tudják hova fokozni:

áldott, békés, szeretetben gazdag, kellemes bla bla bla. És ír egy hosszú giccses szart, ahelyett, hogy egy sima kellemes ünnepekkel lerendezné. Hát igen, részben a képmutatás ünnepe is ez.

2012. dec. 25. 16:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Ismét aktuális...
2013. dec. 21. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!