Vannak még mások is, akik várják, hogy leteljen ez a karácsonyi hülyeség és visszatérjenek a sima hétköznapok?
Teher, mert nincs fogorvos és tiszta szar, hogy senki sem csinálja meg. Meg kell várni a holnapot. Remélem holnap már megcsinálják, mert akkor nagyon fogom várni a karácsony leteltét. Mert utána lesz csak fogorvos.
23/N
Mi remélhetőleg jól fogjuk átvészelni, de volt ez másképp is már nem egyszer.
Majd jönnek a kérdések amiből meglátod, hogy sok helyen katasztrófa a Karácsony. Tavaly meglepően sok negatív téma volt ezzel kapcsolatban.
Azért remélem nem csinálnak sokan mondvacsinált balhét csak mert Karácsony van. Nálunk ez volt. Rávolt fogva, hogy karácsonyi depresszió. Van akinek van, de sokan maguknak csinálják a feszültséget.
Te se csinálj magadnak különösebb gondot, ha nem éled meg szépen rendben, vagyis nem jó, de ez van, de ne csinálj belőle nagyobb rémséget, mint ami.
Azért remélem elég jól fog telni neked is !
Imádom a karácsonyt, de nagyon remélem, hogy ez nem tart sokáig.....
Anyóséknál élünk, még készül a házunk.. És rohadtul utálnak engem... Szerintem ezzel mindent elmondtam...
Nem szeretem a karácsonyt, semmi örömet nem okoz számomra. 6 éve még szerettem, de azóta sok minden megváltozott, úgyhogy nem is ünneplem. Fát sem díszítek...
20/F
Nekem volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, ami javarészt rossznak volt mondható, ezért véget is vetettem neki, mert már nem láttam értelmét. Viszont azóta nagyon nehezen élem meg a karácsonyokat, mert az volt az egyetlen időszak a volt kapcsolatomban, ami mindig békében, szeretetben és meghittségben telt és nem mellékesen úgy, hogy volt mellettem valaki. Azóta minden karácsonyom inkább a túlélésről szól, szeretném mindig megúszni minél hamarabb.
Irigylem ilyenkor azokat, akik nem egyedül élnek, hanem normális családban. Ezúton is üzenem nekik, adjanak hálát, hogy együtt lehetnek a szeretteikkel, mert az ajándékok semmit nem érnek, ha nincs kivel megosztani őket!
31/N
Kötelezően erőltetve van egész. Herótom van az egésztől. "Az egész élet egy színház" -nagyon jó Shakespeare-től:)
Egyébként 6db 0,5mg xanax, beosztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!