Mivel járok jobban anyagilag? Műfenyő vagy igazi?
Mű fenyőt 10000Ft-ért néztem ami szép és 180cm-es.
Igazi fenyő árakat viszont nem tudom, eddig minden évben aputól kaptuk, viszont idén nem biztos hogy megveszi. :(
Milyen árban van egy szép és kb 180-200cm-es fenyő??
Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudjatok hogy csak most írok.
Hát a műfenyő mellet döntöttem, abból is fehéret.
A bricoban láttam 5000-ért 180cm-set.
Csak holnap tudunk elmenni megvenni, remélem lesz még. :S
Azt meg még jobban hogy arra is érvényes lesz a 22-24-igy 20-40% akció. :)
Hát tegnap az igazi fenyű árát megkérdeztem 6200 métere a normandnak, azt hittem dobok egy hátast.
Igen, ráadásul így az erdőket is védjük. (Tudom, hogy külön faiskolák vannak, de a nyakamat tenném rá, hogy ilyenkor a fenyvesek is megritkulnak itt-ott...)
Ráadásul én szeretem a fenyőt nyáron is a lakásban, és tavaly nem bírta a nyarat, már tavaszra üresen meredezett a fél fa. :( Pedig földlabdás volt, de vagy mi rontottunk el valamit, vagy egyszerűen nem bírta a párás klímát - utóbbi valószínűbb. Idén nem lesz fenyőillat, de tűlevél-tenger sem a fa alatt. :))
Köszi a válszat neked is.Végül mű volt, feldíszítve elég szé, az illatot meg egy tartó oszlopra kötött fenyő ág atta meg, egy kis szalaggal azt is díszítettem. :)
Hát lehet jövőre vehetek újjat, mert a szétbontásnál 2 ága kiesett a helyéről! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!