Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mivel járok jobban anyagilag?...

Mivel járok jobban anyagilag? Műfenyő vagy igazi?

Figyelt kérdés

Mű fenyőt 10000Ft-ért néztem ami szép és 180cm-es.

Igazi fenyő árakat viszont nem tudom, eddig minden évben aputól kaptuk, viszont idén nem biztos hogy megveszi. :(

Milyen árban van egy szép és kb 180-200cm-es fenyő??

2011. dec. 20. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
tescoba például:D
2011. dec. 20. 15:27
 12/16 Antimod ***** válasza:
Aha. Tesco gazdaságos illatú műfenyő. :D Megnézzük.
2011. dec. 20. 21:17
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ne haragudjatok hogy csak most írok.

Hát a műfenyő mellet döntöttem, abból is fehéret.

A bricoban láttam 5000-ért 180cm-set.

Csak holnap tudunk elmenni megvenni, remélem lesz még. :S

Azt meg még jobban hogy arra is érvényes lesz a 22-24-igy 20-40% akció. :)

Hát tegnap az igazi fenyű árát megkérdeztem 6200 métere a normandnak, azt hittem dobok egy hátast.

2011. dec. 22. 07:49
 14/16 Antimod ***** válasza:

Igen, ráadásul így az erdőket is védjük. (Tudom, hogy külön faiskolák vannak, de a nyakamat tenném rá, hogy ilyenkor a fenyvesek is megritkulnak itt-ott...)

Ráadásul én szeretem a fenyőt nyáron is a lakásban, és tavaly nem bírta a nyarat, már tavaszra üresen meredezett a fél fa. :( Pedig földlabdás volt, de vagy mi rontottunk el valamit, vagy egyszerűen nem bírta a párás klímát - utóbbi valószínűbb. Idén nem lesz fenyőillat, de tűlevél-tenger sem a fa alatt. :))

2011. dec. 23. 09:03
 15/16 zgodan válasza:
Szerintem egyértelműen a műfenyővel jársz jól, persze anyagilag. Azt egyszer veszed meg, és használod addig, amíg tönkre nem megy, vagy úgy nem gondolod, hogy jól van most jöhet egy másik. Mi tavaly vettünk egyet. Érdemes rá költeni többet....mert hát ugye az ágak sűrűsége, fa magassága stb stb....a minősége mind befolyásolja az árat.Mostanában már elég szépeket találni ami mondjuk hasonlít is az igazi fenyőre kinézetre. Viszont az illat ami megadja azt az igazi karácsonyi hangulatot. Igazi fenyőágakkal lehet kompenzálni az illatokat, és jut eszembe egy ismerős mondta, hogy ő szokott a műfenyő ágára akasztani ilyen wunderbaum fenyőillatú illatosítót, azt mondja eléggé hasonlít az illata az igazihoz. Élőt ne vegyél. Környezetvédelmi okokbol, meg azért is mert drága, ja és nem mellesleg ezeket már november elején kivágják, ne csodálkozz hogy potyognak a tűlevelek.
2012. jan. 8. 15:37
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válszat neked is.Végül mű volt, feldíszítve elég szé, az illatot meg egy tartó oszlopra kötött fenyő ág atta meg, egy kis szalaggal azt is díszítettem. :)

Hát lehet jövőre vehetek újjat, mert a szétbontásnál 2 ága kiesett a helyéről! :D

2012. jan. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!