Nehéz döntés. Ti hogy döntenétek? Laptop vagy ruhák?
Ruhák - indoklom is miért.
Nekem is "régi" a gépem, 17 voltam, mikor kaptam, most vagyok 23 és nem gondolom ősinek, rossznak, pedig fel sincs fejlesztve. Igaz így is "jobb" mint a tied, nem dicsekvésből mondom, de nézve az adatokat igaz. :S
Amikor gyengébb gépem volt, én is erősebbre vágytam, mert lassú volt, sokminden nem úgy ment rajta, mint az újon.
Hordozhatóság szempontjából pont jó ha otthon van a gép, munkába, iskolába miért vinnéd magaddal, ha nem használod, vagy nincs semmi haszna. Munkában elsősorban a munkádra kell koncentrálnod, adnak hozzá gépet is. Lehet nincs rajta internet, mert letiltják, de amikor dolgozol, nem is a netet kell bújnod. Iskolában a szünetekben pedig inkább az osztálytársakkal légy, beszélgess, mint a laptopot bújd. Otthon épp elég az. Vonaton is ha ülsz, inkább olvass, de felesleges szerintem hordozható gép.
Azért a ruhákra szavazok, mert arra mindig szükség van. Előbb-utóbb elhasználódnak a régiek, kilyukad a zokni, felszalad a harisnya, kifakul a kedvenc pólód, elszakad a szoknyád, kifagysz a régi kabátból, stb. Se az iskolában, se a munkahelyen szerintem nem nézik jó szemmel, ha elnyűtt pólóban jársz, vagy foltosban, vagy kifakultban, stb. ami nem csinos hatást kelt. De ha valaki csinos, ápolt, a ruhái is jók, sokkal szívesebben néznek rá, barátkoznak vele, jobb ránézni, sokkal inkább kelt szimpatikus benyomást, és a legfontosabb: az ember lánya szép ruhákban még jobban érzi magát, mint előtte, és ez ad egy pluszt, amit a laptop nyomogatása nem adhat meg. Én legalábbis sokkal jobban érzem magam csinosan, mint gépezve.
Lényeg, hogy szerintem a ruhák fontosabbak, de ha te úgy érzed, hogy a laptop a favorit, költesz arra, a következő fizetésedből pedig veszel pár ruhát, és meg van oldva a januári "ajándék" is, mint újévköszöntő meglepetés.
Én azt csinálnám hogy laptopot kérnék, és a régi gépet meg eladnám, és abból ruházkodnék.
Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.
Attól függ mire használnád. Ha játékra vagy multimédiás cuccra, akkor laptop. Ha csak netezésre, akkor maradjon a régi vagy esetleg netbook.
Nem írtad mennyi vagy, de ha tovább akarsz menni tanulni, felsőoktatásban jól jöhet egy hordozható gép akár és akkor is inkább netbook.
22L
Sajna ez a gép már egy hd filmre se az igazi, és sztem ha megnyitsz 10 böngésző ablakot már komoly bajban van, mondjuk ezt te tudod.
Én laptopot vennék mindenképp... mondjuk fiú vagyok. A régi ruhákat meg a régi gépet add el vaterán és vegyél újakat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!