Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nehéz döntés. Ti hogy döntenét...

Nehéz döntés. Ti hogy döntenétek? Laptop vagy ruhák?

Figyelt kérdés
Jól jönne egy új gép, mert egy 8 éves agyonhasznált gépem van, persze mindig bővítettük, szóval 1,8Ghz proci 250 winyó 756Ram...meghát nem hordozható...viszont, ha emellett döntök sok másról le kell, hogy mondjak, akkor marad a régi cipő, régi ruhák :( egyenlőre és hát azért nőből vagyok :P
2011. dec. 19. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Laptop.
2011. dec. 19. 23:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Laptop mindenek előtt.
2011. dec. 19. 23:55
 3/8 anonim ***** válasza:
asztali gépbe ami gagyi cserélni,maradékból ruhák
2011. dec. 20. 08:41
 4/8 anonim válasza:

Ruhák - indoklom is miért.

Nekem is "régi" a gépem, 17 voltam, mikor kaptam, most vagyok 23 és nem gondolom ősinek, rossznak, pedig fel sincs fejlesztve. Igaz így is "jobb" mint a tied, nem dicsekvésből mondom, de nézve az adatokat igaz. :S

Amikor gyengébb gépem volt, én is erősebbre vágytam, mert lassú volt, sokminden nem úgy ment rajta, mint az újon.

Hordozhatóság szempontjából pont jó ha otthon van a gép, munkába, iskolába miért vinnéd magaddal, ha nem használod, vagy nincs semmi haszna. Munkában elsősorban a munkádra kell koncentrálnod, adnak hozzá gépet is. Lehet nincs rajta internet, mert letiltják, de amikor dolgozol, nem is a netet kell bújnod. Iskolában a szünetekben pedig inkább az osztálytársakkal légy, beszélgess, mint a laptopot bújd. Otthon épp elég az. Vonaton is ha ülsz, inkább olvass, de felesleges szerintem hordozható gép.

Azért a ruhákra szavazok, mert arra mindig szükség van. Előbb-utóbb elhasználódnak a régiek, kilyukad a zokni, felszalad a harisnya, kifakul a kedvenc pólód, elszakad a szoknyád, kifagysz a régi kabátból, stb. Se az iskolában, se a munkahelyen szerintem nem nézik jó szemmel, ha elnyűtt pólóban jársz, vagy foltosban, vagy kifakultban, stb. ami nem csinos hatást kelt. De ha valaki csinos, ápolt, a ruhái is jók, sokkal szívesebben néznek rá, barátkoznak vele, jobb ránézni, sokkal inkább kelt szimpatikus benyomást, és a legfontosabb: az ember lánya szép ruhákban még jobban érzi magát, mint előtte, és ez ad egy pluszt, amit a laptop nyomogatása nem adhat meg. Én legalábbis sokkal jobban érzem magam csinosan, mint gépezve.

Lényeg, hogy szerintem a ruhák fontosabbak, de ha te úgy érzed, hogy a laptop a favorit, költesz arra, a következő fizetésedből pedig veszel pár ruhát, és meg van oldva a januári "ajándék" is, mint újévköszöntő meglepetés.

2011. dec. 20. 08:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azt csinálnám hogy laptopot kérnék, és a régi gépet meg eladnám, és abból ruházkodnék.

Így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad.

2011. dec. 20. 08:58
 6/8 A kérdező kommentje:
a gond az, hogy az alaplap miatt már nem bővíthető tovább a gép. eladásról meg azért nem lehet szó, mert családon belül lenne, akinek kéne...
2011. dec. 20. 11:32
 7/8 anonim válasza:

Attól függ mire használnád. Ha játékra vagy multimédiás cuccra, akkor laptop. Ha csak netezésre, akkor maradjon a régi vagy esetleg netbook.

Nem írtad mennyi vagy, de ha tovább akarsz menni tanulni, felsőoktatásban jól jöhet egy hordozható gép akár és akkor is inkább netbook.

22L

2011. dec. 20. 15:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajna ez a gép már egy hd filmre se az igazi, és sztem ha megnyitsz 10 böngésző ablakot már komoly bajban van, mondjuk ezt te tudod.

Én laptopot vennék mindenképp... mondjuk fiú vagyok. A régi ruhákat meg a régi gépet add el vaterán és vegyél újakat :D

2011. dec. 20. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!