Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Illik megajándékozni?

Illik megajándékozni?

Figyelt kérdés
A lányom keresztanyukája új élettársával jön hozzánk az ünnepekkor, aki hozza magával a tini lányát is. Olyan kellemetlen lesz, hogy a lányom kap ajándékot, az élettárs lánykája meg csak ott ül és nézi. Szerintetek illene ajándékot vennem neki? 12 éves, tudnátok adni ötletet? Előre is köszönöm!
2011. dec. 18. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
egy tábla csokit
2011. dec. 18. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
szájkosarat vagy tampont
2011. dec. 18. 13:23
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát valami kis apróságot mindenképp illene.

Egy kis szép naplót, emlékkönyvet.Vagy egy kis bizsut.

Vagy ha esetleg megtudod érdeklődni milyen zenét szeret, akkor egy cd-t.

Szóval valami olyat, ami nem túl drága, nem nagy de én nem is egy tábla csokit vennék neki.

2011. dec. 18. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, kedves első és harmadik válaszoló!!! Megy az értékelés!
2011. dec. 18. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Esetleg valami érdekes könyvet, amit ez a korosztály szeret (persze, csak ha tudod az érdeklődési körét, és hogy mi van meg neki, mi nincs), DVD, de erre is ugyanez vonatkozik.

Egyéb esetekben tényleg egy szép lányos napló vagy füzet, toll hozzá, telefonjának tok, egy aranyos plüss (12 évesnek szerintem még simán lehet), csoki hozzá...

Ilyesmire gondolok.

2011. dec. 18. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem nagy értékűt,de én adnék,mégiscsak gyerek.
2011. dec. 18. 14:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment az értékelés!
2011. dec. 18. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is 12 vagyok,és ebben a korban egy jó könyv megteszi,vagy egy szép ékszer,esetleg ruha,vagy táska,mindegy,csak azt kell tudni hogy mi az érdeklődési köre,és ha ruhát,cipőt vennél,tudni kell a méretet,de vehetsz neki (mű) virágot is,de ami szerintem szuper,(mármint én örülnék neki a helyében) egy olyan toll amire rá van írva a neve,vagy nevével ellátott bögre is jó.
2011. dec. 18. 17:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz!
2011. dec. 18. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!