Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik adni ha csak az esküvőre hívott meg a kolléganőm? De a viszonyunk inkább baráti. Szeretném megajándékozni.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 16:06
1/9 anonim válasza:
Kb mit engedhettek meg magatoknak? Mert ez erősen befolyásolja, hogy mit vehettek meg :) Kb. milyen árban írjunk ötleteket?
2/9 A kérdező kommentje:
kb.5-10.000 Ft-ig.Köszi
2009. ápr. 28. 16:20
3/9 anonim válasza:
Egy szép tál, kerámia, a Boszorkánykonyhában vagy a Kátayban nagyon sok ízléses apróság is van.
4/9 anonim válasza:
Én a kollégáimból egy nagyon szép kristálypohár készletet kaptam. A boltban egy kicsit többe kerül mint irtad, de nem tudom felétek szokott e lenni kirakodó vásár. Nálunk van, és fele annyiért mint a boltban. Én mindenképp olyat javasolnék, amit használ és mindig eszébe jutnál róla. De nem biztos, hogy csak úgy megvenné magának.
5/9 anonim válasza:
Én mindkét kolleganőmnek esküvői fotóalbumot adtam. Nagyon szépeket lehet kapni ajándékboltokba. Ez bele is fér az általad említett keretbe és még valami apróság is mehet mellé.
6/9 anonim válasza:
Mi kaptunk egy esküvői 2 db-os kristály pezsgőpohár szettet, amibe belegravírozták a nevünket és mindkettőn ezüstözött karikagyűrű dísz van, gyönyörű dobozba csomagolva, bársonyba fektetve.
7/9 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is érint, de én éppencsak a minimálbért keresem meg. Ekkor mennyit illene adnom?
8/9 anonim válasza:
Nekem nyáron lesz az esküvőm, én pl. jó ötletnek tartom a fotóalbumot, az esküvőkőn úgyis rengeteg kép szokott készülni, vagy ajándékozz vásárlási utalványt én tuti jobban örülnék annak mint a kristálypohárnak. De van aki készít nászajándék listát, és abból ki tudod választani mit szeretnél adni neki. Vagy egyszerűen kérdezd meg minek örülne.
9/9 anonim válasza:
Illik meg kérdezni azt is, hogy mit szeretne. Mi verses formában beleírtuk a meghívóba, hogy ajándékra szánt összeget borítékba, kezünkbe adják. Már hallottam vissza, hogy anyósom húga porcelán készletet akar venni, amitől feláll a hátamon a szőr, meg a poharaktól is. 5 éve élünk együtt a párommal és van egy kisbabánk, mindenünk megvan. Építkezni szeretnénk, tehát a pénz jobban jönne, mint egy olyan készlet, ami nem is tetszik, mert nem a mi stílusunk. A pénzről meg annyit, hogy legyen bármilyen egyszerű a lakodalom, fejenként kb. 10.000 Ft-ba van egy vendég, és ezt illik a borítékba rakni. A lényeg, kérdezz rá, minek örülnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!