Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kolléganőm meghívott az esküvőjére, de csak a szertartásra, mit illik ilyenkor adni?
szia!
felénk ilyenkor nem igazán szokás semmi sem adni, de ha mégis, akkor csak valami kisebb ajándékot adj, mondjuk poharakba gravíroztathatod a nevüket vagy hasonló.
Szia!
Én fordított helyzetben voltam , tehát menyasszonyként hívtam meg kolléganőt , csak a szertartásra. Hasztalan ajándékot nem ajánlanék , mert azt semmikor nem illik adni, és mégiscsak férjhez megy... Az én kolléganőm úgy oldotta meg , hogy valamilyen praktikus ajándékot vett , ami nem drága ; de tudom egész bizti használni. Így kaptam egy műanyagedényes mixert; amiben zöldséget, gyümülcsöt, hagymát, diót stb. lehet darálni.Nagyon örültem neki , mert még gyümölcspép+tejszínhab készítésére is alkalmas.
Nálunk sem szokás ilyenkor ajándékot vinni, csak gratulálni a szertartás után.
Az előttem válaszolónak a mixeresnek... hát, ha az olyan, amilyenre gondolok, az akár 15 ezer is lehet, nálunk ez már nem tartozik az "olcsó, de praktikus" kategóriába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!