Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek a barátom szüleinek...

Mit vegyek a barátom szüleinek karácsonyra?

Figyelt kérdés
a barátommal 11hónapja vagyunk együtt ő 18 éves én 15. a szülei 40 év körüliek. arra gondoltam az anyukájának ilyen beltéri szökőkutat, a apukájának egy üveg bort. ( vagy ha jégert adnék bunkóság lenne?)előre is nagyon köszönöm:)
2011. dec. 13. 15:45
 1/7 anonim válasza:
Szerintem ezt beszéld meg a barátoddal,mégis ő ismeri jobban a szüleit. Amúgy bármilyen alkoholt adhatsz ajándékba,de a legjobb,ha díszdobozban adod.
2011. dec. 13. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
de az a baj h a barátom azt mondja h ne vegyek semmit.. mikor ő is vesz azén szüleimnek.. ezért vagyok tanácstalan:(
2011. dec. 13. 16:27
 3/7 anonim válasza:

(Előző)

Én sem biztos,hogy veszek a barátom szüleinek... Bár ha vennék,akkor anyukájának egy illatos gyertyát Mercivel és apukájának egy üveg bort talán.

2011. dec. 13. 16:55
 4/7 A kérdező kommentje:
az illatos gyertya az jó ötlet:)
2011. dec. 13. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
A férfiak örülnek az alkoholnak is tény, ez alap dolog, ha ki akarsz tenni neki akkor vegyél neki valami whiskey-t, díszdobozzal!
2011. dec. 13. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
az a baj h nincs annyi pénzem..:S
2011. dec. 14. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor valami olcsó kategóriájú italt!
2011. dec. 14. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!