Barátom szüleinek mit vegyek karácsonyra?
eddig is sejtettem, hogy biztos akarnak majd venni nekem valamit, de ma tudtam meg biztosra, hogy meg akarnak lepni valamivel. semmi ötletem nincs, hogy mit vegyek nekik. szülei 40 körül vannak.
meg van egy 15 éves huga. akkor már neki is kéne venni valamit. ilyen ékszer meg sminkcucc nem igazán, mert nem ismerem anniyra.
sajnos ajándékozásba mindig rossz voltam.
meg esetleg barátomnak is valami ötlet, hogy mit vegyek neki. itt végigolvastam az összes kérdést, de sehol nem volt olyan válasz, aminek szerintem örült volna. már közös képet kapott. 19 éves
óra, polo, ékszer meg ilyeneket nem akarok, mert nem tudom tetszene e neki.
Én a szülőknél soha nem csináltam nagy ügyet az ajándékból, apukának 1 üveg minőségi ital /amit szeret/, anyukának dísztárgy, könyv, pipere szett. Vagy kérdezed meg barátod, hátha tud segíteni, minek örülnének a szülei, illetve a húga miket szeret.
Páromnak én vettem ékszert már, borotvát, ruhát, idén ami tuti idáig, az egy jó könyv.
Anyukának:könyvet (ha szeret olvasni),parfüm,ékszer, gyertya,gyertyatartó
Apukának:bort
Hugicának: Ékszert minden mennyiségben:D (15 éves lányok nagyon szeretik a kiegészítőket)
Remélem,h tudtam segíteni:)
Előre is jó vásárlást:D
Anyukának:egy doboz bonbon
Apukának:egy üveg bor vagy pezsgő
Huginak:szintén bonbon,füstölő szett,kulcstartó(pl.kedvenc sztárjáról)Fényképes bögre,képkeret stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!