Ti mit vesztek a párotoknak karácsonyra?
Pénz szűkében nem tudok nagyban gondolkodni, ti mit vesztek és milyen ötleteitek vannak?
3 hónapja vagyunk együtt, fiúnak.
Öngyújtót,tollat lehet ajándékozni karácsonyra.
Amit nem nagyon illik az a pénz,és szúró,vágó fegyverek..(kés,bicska,lőfegyver stb)
fehérneműt,illatszereket,ékszereket csak akkor illik adni a másiknak karácsonyra ha a két párnak van közük egymáshoz(szóval haverbak,barátnak nem illik adni,csak férjnek,vőlegénynek,szerelmednek)
(utána olvastam)
De válaszolok a kérdésedre.Mivel mi már évek óta együtt élünk így tudatosan készültem a karácsonyi ajándékára.Voltaképpen lassan 1 éve spórolok rá,és végül is megvettem.Zongorát kap tőlem..(20-án hozzák ki,még eldugni sem tudom hova..:)
Régi álma volt egy zongora.
mi is már nagyon régóta együtt vagyunk, és idén amikor nincs nagy durranás mert nincs ötletem, habár nekem anyagilag nem okozott ez gondot így tavaly egy xbox-t kapott (már házasok vagyunk) elötte órát stb...
idén viszont kicsit limitáltabb a pénz is és az ötlet rettenetesen.
- harry potter dvd settet kap, mert ezt szeretné
- egy játékot az egyik video játékához
- egy pizsamát mert ez is kérés volt
- egy szép drágább pulcsit mert más nem jutott eszembe és ez tetszett.
sajna sok ötletem nem volt ebben az évben, de árban ez is épp elég.
zongorás váléaszolónak: nagy doboz,és csomagold be jól,és mondd meg hogy nem nyithatja ki.Feltűnő lesz hogy ott áll 4 napig,de nem baj az :)
kérdésre: bőr övet kap,összeszerelős kiskocsit (attól hogy felnőtt,még játszhat :)), egy miniventillátort mert télen is melege van,és egy boldog karácsonyo plüssmacit (olyan cuki volt,nem tudtam otthagyni,ráhimzem a nevét,és személyre szól:))
Első Karácsonyunk lesz. Egy inget vettem neki, meg egy egérpadot zselés csuklótámasszal.
27-én lesz a névnapja, arra vmi italt veszek, 21-én pedig a hónapfordulónk, arra valami csokit.
22/N és 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!