Anyukák! Mit vesztek a párotoknak Karácsonyra?
Én téli bakancsot :)
Kapott már a gyerek képével készült párnát, de csináltathatsz hógömböt, naptárat, vagy akár egy poharat/korsót amibe a képet gravírozzák bele.
csináltathatsz a baba képével készült naptárat,bögrét,egérpadot,nyakkendőt!vannak ilyen oldalak a neten ahol ezeket megrendelheted!
Én most Apának digitális kulcstratót vettem,melyre kb 100 képet lehet feltölteni Úgyhogy akkor is "vele lehetünk" mikor ő dolgozik!Ezen kívül darts táblát kap amit már nagyon régóta szeretne illetve könyvet!
Pénztárcát kap,mert pont most szakadt szét a régi:(
Egyébként mi megbeszéltük,hogy nem veszük msot külön semmit( de én nem tudom megállni,hogy nem vegyek neki:):)),mert közösen veszünk egymásnak sarokülőgarnitúrát.
Én is pénztárcát, mert már 10 éve nyúzza a meglévőt, ami persze ronggyá van szakadva már és így minden nap elhagyja az aprót belőle :)
Meg egy cipőt is szeretnék neki venni, de azt inkább közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!