Ti mit vesztek a párotoknak karácsonyra?
Pénz szűkében nem tudok nagyban gondolkodni, ti mit vesztek és milyen ötleteitek vannak?
3 hónapja vagyunk együtt, fiúnak.
Sajna idén a karácsony az érdeklődés hiányában elmarad. Kétséges hogy lesz-e fa, vagy sem.
21l,22f
en pont az elobb rendeltem meg egy karorat a netrol,nem lesz nagy osszeg,de nekem nagyon tetszik az ora :D
a telefon toltojet sikerult szettornie,ugyhogy ahelyett is kap masikat :D
vegulis nagyon sok otletem van,csak a penztarcam nem fogja birni :D
de nem erdekel,mert ez lesz az elso igazan kozos karacsonyunk egyutt es vegre nem tavkapcsolatban :D
Szia!
Lávalámpát kap, plusz valami édességet. (azért lámpát, mert kijelentette, hogy neki nem kell semmi, de ebbe belement, mert mindketten hasznát vesszük...az édesség része viszont meglepetés lesz)
7 hónaposak leszünk 13-án.
Én 19L, ő 28F
köszönöm. 23:02 sajnálom :( azért megosztom veletek én mire gondoltam. egy öngyújtó, no nem egy 100 Forintos vacakra :-)
hogy lássátok valami ilyesmire:
Csak azért ódzkodom ettől az ötlettől, mert már kapott egyszer egy hasonló szép gyújtót az édes apukájától és, hogy nem jönne e ki ez furán?
23:21 es vagyok!
szerintem miert ne,en is gondolkoztam ilyenen,csak en graviroztatnek bele!
szerintem nem rossz ajandek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!