Karácsonykor hogyan segíthetünk az embereknek?
Elhatároztam, hogy nem akarok tovább olyan ember lenni, mint amilyen most vagyok, hogy mindent szeretnék megkapni, akármennyibe is kerüljön és a többi ember nem érdekel. Végig gondoltam, hogy mennyire jól esik az embereknek, ha törődnek velük és gondolnak rájuk és én szeretnék valahogyan segíteni az embereknek és legalább a karácsonyukat szebbé tenni, családon belül és családon kívül is egyaránt. Mit tehetnék annak érdekében, hogy örömet okozzak az embereknek?
18/L
Én a cipősdoboz karácsony programról hallottam.
Az a lényege, hogy egy cipősdobozba gyerekeknek szánt ajándékot teszel (megvannak a kritériumai), és ráírod, hogy milyen nemű és hány éves gyereknek szánod.
Ezeket aztán több helyen is le lehet adni, azt hiszem, a Mikulásgyárban is pl.
Itt van róla egy cikk, ez meg: [link] a Budapesti Ügyvédi Kamara honlapján a pontos leírás arról, hogyan kell csinálni.
Szerintem egy mosoly is sokat dobhat az ember hangulatán. Meg pár kedves szó is sokat jelent.
-Menj el ételt osztani a rászorulóknak!
-Szervezz gyűjtést a rászorulóknak!
-Süss süti a szomszédaidnak, vagy akinek szeretnéd, hogy jobb kedve legyen!
-Ossz ki öleléseket! :)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még írok, ha van még ötletem.
Ezt a választ is köszönöm :)
Igen néha a nem kézzel fogható ajándék is sokat jelent! :)
Eszembe jutott még ötlet:
-Ha tudsz rajzolni, akkor rajzolj kis karácsonyi figurákat, valami jópofa szöveggel és rakd ki hirdetőtáblákra.
Remélem sikerülni fog, mert ritka az olyan ember, mint te. Legyél büszke, és légy boldog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!