Karácsonykor csomagolsz? Ez tetszik?
Arra gondoltam ehhez hasonló módon fogok idén csomagolni:
A különbség annyi lesz,hogy a fahéjrúd helyett szárított narancskarika lesz,az angyal pedig fehér kartonlapból,lesz rajta csillag is olyan elven mint az angyal,ezen lesznek a nevek írva (Pistinek,anyának,Marinak...stb)
Hogy tetszik?Te "értékelnéd"ha ilyen csomagolásba kapnál ajándékot?
Amúgy nekem "nem áll kézre" a kreatív csomagolás, örülök, ha valahogy normálisan becsomagolom, nem sokat vesződöm vele, nem szeretem ezt a részét az ajándékozásnak.
Legszívesebben csak "belehajintanám" egy karácsonyi díszzacskóba, ezt is csináltam évekig, de most spórolok is, meg akiket megajándékozok, ők sem állnak túl jól, nem akarom, hogy azt gondolják rólam, hogy szórom a pénzt drága díszszatyorkákra, meg jobban is mutat, ha igazi csomagformája van egy ajándéknak, nem csak úgy kivesszük a zacskóból pőrén. :)
Nekem nagyon tetszik, szép és igényes. De nálunk csak én szoktam értékelni a szép csomagolást, mindenki más szétkapja a papírt, mint Foxi a lábtörlőt. Így is sokat vesződöm vele, aztán egy pillanat alatt letépik az egészet. Sajnálnám az ilyen szép csomagolást.
Nálunk sokszor körbe forognak a papírszatyrok, mindig gondosan elteszem, ha kapok benne valamit.
Idén sok mindent celofánba fogok csomagolni, abból is lehet mutatós csomagolás, mégsem egy kisebb vagyon.
Én sem vagyok a "kreatív csoporthoz" tartozó emberke,de megpróbálom mi sül ki belőle!
Ha meg nagyon elbénázom,akkor marad a jó öreg csomagolópapír masnival :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!