Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti kivel töltitek a karácsonyt...

Ti kivel töltitek a karácsonyt, ha párotok is van, és családotok is?

Figyelt kérdés

A gondom az,hogy a barátommal 3 éve vagyunk együtt,és minden évben vita van arról,hogy melyik napot hol töltsük:az ő családjánl,vagy az enyémnél.

Még nem élünk együtt,ezért is nehéz a helyzet.

Anyósom enyhe célzást tett,hogy szenteste mindenkinek a családjával a helye,tehát otthon legyek ne náluk.De a párom azt mondta,ne foglalkozzak ezzel.

Ő úgy gondolja,hogy szenteste náluk,meg az utána következő napon is,aztán nálunk.De én szeretnék a családommal is lenni.De a barátomért is megszaklad a szívem...

Mi a helyes ilyenkor? Tapoasztalatok? :)

Amúgy nem vagyunk már gyerekek.Ő 23/F én 20/L.

2011. nov. 29. 22:19
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mi minden karàcsonyt, szent estét is a baràtomal, nàlunk töltötem. 4 éve jàrunk. 19L
2011. nov. 30. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

19 éves vagyok, a barátom 24. 6 és fél éve vagyunk együtt. Én eddig még minden szentestét itthon töltöttem a szüleimmel és az öcsémmel, ő pedig az ő családjával. December 25-ét már együtt szoktuk tölteni.

19/L

2011. dec. 1. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!