Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mikor szerzitek be karácsonyra...

Mikor szerzitek be karácsonyra az ajándékot? és becsomagoljátok vagy csak dísztáskába teszitek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 18:40
 1/6 anonim válasza:
Én útközben ha látok valami szépet. De ha mégsem, akkor karácsony előtti utolsó héten (bár nagy a tömeg lehet találni egészen jó akciókat). a cuccokat pedig inkább becsomagolom mert annak általában jobban szoktak örülni. :):)
2011. nov. 22. 19:27
 2/6 anonim válasza:

hát egy honappal előtte,hogy biztos legyen időm!

és jobban szeretem becsomagolni!

2011. nov. 22. 19:42
 3/6 Feldmütze válasza:
Én pár héttel előtte szoktam beszerezni az ajándékokat, dobozba teszem, majd becsomagolom, úgy olyan mint a filmekbe :)
2011. nov. 22. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Amikor meglátok szépet.

Nem ajándékhoz veszem,van mindig otthon jópár csomagoló és diszzacsi is...tavaly karácsony után vettem sok nagyonakciósat

2011. nov. 23. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Már nagyrészét az ajándékoknak beszereztem. Általában menet közben, ha megláttam valamit akkor utánanéztem a neten, hogy hol mennyibe kerül és utána megvettem. De volt olyan is, ami hirtelen döntés volt (pl: tesóm pulóverét egy expon vettem hihetetlenül jó áron).

És csomagolok. Minden évben a fához harmonizáló csomagolópapírral. Idén meg vagyok lőve, mert van még a tavalyi papírból (piros), de a fánk ezüst lesz.

Nem szeretem a dísztasakos megoldást, az olyan semmilyen. Mintha az ajándékozónak nem lennék fontos, csak belerakja egy zacsiba és kész.

2011. nov. 23. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Én csinálok egy listát hogy kinek mit szánok, és ha rátalálok akkor megveszem akár már novemberben, vagy megrendelem a netről. Nagyon szeretek csomagolni, szóval én mindenképp becsomagolom az ajándékokat, közben is arra gondolok akinek adom majd! =)
2011. nov. 23. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!