Mikor szerzitek be karácsonyra az ajándékot? és becsomagoljátok vagy csak dísztáskába teszitek?
hát egy honappal előtte,hogy biztos legyen időm!
és jobban szeretem becsomagolni!
Amikor meglátok szépet.
Nem ajándékhoz veszem,van mindig otthon jópár csomagoló és diszzacsi is...tavaly karácsony után vettem sok nagyonakciósat
Már nagyrészét az ajándékoknak beszereztem. Általában menet közben, ha megláttam valamit akkor utánanéztem a neten, hogy hol mennyibe kerül és utána megvettem. De volt olyan is, ami hirtelen döntés volt (pl: tesóm pulóverét egy expon vettem hihetetlenül jó áron).
És csomagolok. Minden évben a fához harmonizáló csomagolópapírral. Idén meg vagyok lőve, mert van még a tavalyi papírból (piros), de a fánk ezüst lesz.
Nem szeretem a dísztasakos megoldást, az olyan semmilyen. Mintha az ajándékozónak nem lennék fontos, csak belerakja egy zacsiba és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!