Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tudnák küldeni pár idézetet?...

Tudnák küldeni pár idézetet? Szülőknek csinálok egy fotókönyvet, és annak az elejére szeretnék valami szépet.

Figyelt kérdés

Neten már keresgéltem, de vaalhogy egyik sem az igazi. Gondoltam megkérdezlek titeket, hátha ti tudtok valami jót.

Köszi

2011. nov. 22. 13:52
 1/4 T Bogi válasza:

SZIA, ITT van néhány vers,egyik könyvemből van,tudod kedvetkaptam a könyv készítésnek te hogy csinálod?

Bűvölet

Csöndes téli éjben,

angyal szárnya lebben.

Gyertyafény az ágon,

néha meg-meglibben.

Karácsonyfa körül,

ringató bűvölet.

Ez csodás varázslat,

más ugye nem lehet?

A varázsló vajon

ki lehet?Mi lehet?

Aki így elbűvöl

ma minden szívet.

Nem tudom,ki adja

e mesés perceket!

De az érzés mi átjár,

nem más mint a szeretet!

2011. nov. 22. 15:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

Én a CEWE fotókönyvet csinálom. Már elég jól megy, ez már az 5.lesz. Töltsd le a programot, az ngyen van, és még plusszban tudsz hzzá utána tölteni háttereket, mintákat, stb.

2011. nov. 22. 19:39
 3/4 anonim válasza:
Bocsi,hogy belekérdezek,de ez a rossmanos ugye?Ezt csak letölteni lehet és úgy összeszerkeszteni,vagy ha beviszem a fotókat az üzletbe,megcsinálják?Nem vagyok sajnos egy műszaki zseni,még letölteni se tudom,viszont nagyon tetszik,én is ilyet szeretnék a nagyszülőknek.
2011. nov. 22. 21:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Szinte minden drogériában, meg fotósboltban csinálják. De ott helyben nem, neked kell összeállítani, ők csak nyomtatják!

2011. nov. 23. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!