Ti hogyan töltitek a karácsonyt?
Figyelt kérdés
Mit csináltok karácsonykor? Úgy értem,hogy együtt vagytok,mentek valahova...meg ilyenek?! :)
Normális válaszokat várok ;D
2011. nov. 20. 20:46
1/4 anonim válasza:
24-én barátnőmmel elmegyünk a szüleimhez, ott is alszunk. 25-én korán reggel elmegyünk anyósomékhoz, aztán haza. 26-án meg kettesben fogunk csinálni valamit, hogy mit az majd még kiderül.
2/4 anonim válasza:
24.én itthon leszek este a szüleimmel, a 2 testvérem is hazajön családostól.
25.én jön a barátom, családi ebéd, családlátogatás ilyenek.
26.án megyünk barátomékhoz, és az ő családjával leszünk egész nap.
3/4 anonim válasza:
Változó. Tavaly a párom végig be volt osztva dolgozni, ráadásul éjszakás volt, úgyhogy a szüleimnél voltam. Idén elvileg kap szabadnapot, remélhetőleg legalább egy napot együtt töltünk majd, a többit külön a szülőknél. Egy karácsony volt, amikor végigjártuk az összes szülőt, akik az ország három különböző pontján laknak. 24-én nálunk voltunk, 25-én reggel utazás, délután anyukájáéknál voltunk, 26-án reggel utazás, délután apukájáéknál voltunk, 27-én hajnalban meg utazás vissza, mert meló. Totál kivoltunk, úgyhogy abban maradtunk, hogy akkor inkább ünneplünk külön, de ez nem jó így.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2011. nov. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!